ddefnos 1sss 8.aya kadar onuda ocean fe kullandım ama yükselmemeye başladı son aylarda gyno ferro sanola geçirdi doktorum günde 2 tane ama 8 aya kadar değerimi korumuştu ocean
Petrikor1 1sss ocean mummye ek olarak hergün d vitamini, magnezyum, lacto gym, ve bir gün içip bir gün içmediğim omega3 balık hapı içiyorum.
Sizdenbirii1 Petrikor1 ictiğiniiz OMEGA 3 ün fotoğrafı var mı acaba bende ocean mumy ekstra olarak omega alıyorum da acaba sizin aldıgınız hangisi değiştirmeyi düşünüyorum
nnur20 Papatyaaam1 selam ben hamile kalmadan önce kullandımm bi ay sonra hamile kaldım 4 haftalıgım suan ocean mumumyden devam ediyorum olumsuz bi etkisi okmaz dimi
ppmerlina nnur20 multivitaminler genelde 12 hafta ve sonrasında verilir yani ilk 3 aydan sonra verilir neden daha 4.haftada içme ihtiyacı hissettin?
Papatyaaam1 nnur20 ılac konusunda bısey dıyemem bana yararı olan sana zararı olur belkı ayrıca ılk aylarda doktor folık asıt kullandırıyor yanlış yonlendırmek ıstemem doktorunuza danışın bence
ppmerlina nnur20 normalde ilk 3 ay folik asit kullandırtırlar sonra da vitamine geçerler doktorun öyle uygun görmüşse bir şey diyemiyorun bitanem ama bence her gün içme. Yani hamilelik ortalama 40 hafta sürüyor 10 ay boyunca her gün vitamin içmek de ne kadar sağlıklı bilemedim
nnur20 ppmerlina ppmerlina işte bende bundan dolayı ikilemde kaldım acaba bu şekilde kullanan var mı diye