Ekonomist28- Kızlar reglime 2 gün kaldı. Ben 4 gün ve 3 gün kala test yaptım Days comfort erken gebelik testi. İlk yaptıgımda ikindiydi ve hafif çizgi çıktı pembemsi. Sonra ertesi sabah yaptım yine 5 dakika içinde hafif silik çizgi çıktı. Ama güvenemiyorumZ geçen ay artımed diye bir ürün beni çok yanılttı yine aynısı olsun istemiyorum. Kimler Days comfort kullandı. Gebelik yokken deneyip hiç çizgi çıkarmadı diyen var mı ya da bu testle öğrenen. Yardım lütfen düşünceleriniz neler?
sutlukahve_ Ekonomist28- bunun kutusu mor değil mi eğer öyleyse ben o markayla seninkinden daha silik şekilde öğrendim hiç yalancı pozitif de vermedi ben defalarca kullandım o testi güvenilir bı marka
Ekonomist28- Bu ilk yaptığım 4 gün varken ikindi saatleri. Bu da ikinci 3 gün kala sabah yaptım ilk 3 dakikalık foto
Mariam2 Ekonomist28- hamilesin o marka yalancı postif görmedim sadece bozuk testi geldi bı kaç kere her yer pembe kalmıştı
Ekonomist28- hamzaezel geçen ay verdim hüsran oldu, bu ay beklemek istedim Salı günü zaten regl tarihim olmadı Salı sabahı bir test daha yaparım tabi adet olmazsam inşallah olmam hayırlısı ile sağlıkla 🌸🌸
Ekonomist28- Mariam2 inşallah öyledir teşekkür ederim, bir iki yerde denk geldim böyle işte yaşancı pozitif diye testleri artık iyice bozdular bende o yüzden sorguluyorum acaba denyen pozitif gören var mı doğru mu diye..
Ekonomist28- sutlukahve_ evet morlu sarılı bir kutusu var.. İnsallah öyledir yanılmak istemediğim için gerçi yanılacaksam da yanılacağım ama olsun di mi ☺️☺️
sutlukahve_ Ekonomist28- yok yok bu test baya güvenilir kuruma bile çıkarmiyo kaç kez denedim bununla hatırlamıyorum 😂hatta dediğim gibi bu testle öğrendim daha da silikti hatta bulursam kendi testimi atayim
Mariam2 Ekonomist28- 15 daka sonra bütün testler kurma veriyor dikkatli baklrsa ama senin ilk daka çıktıysa kurma değil net
Ekonomist28- Mariam2 ilk 3-5 dakika içerisinde çıktı ikisi de . Sonra tabi daha belirginleşti ama ilk 5 dakikaya baktığım için. Teşekkür ederim tekrar cevaplarınız için 🌼
Ekonomist28- sutlukahve_ ay vallahi ne güzel olur. Ne zaman yapmıştınız siz. Eskiden doğruydu testler ama bu sene testlere bir şeyler oldu hep yalancı pozitif çıkartabiliyorlar. Çok mutlu oldum ama inşallah öyledir. Kuruma çizgisi bile çıkarmaması süper ümit verici ☺️☺️
Ekonomist28- sutlukahve_ ay cidden benimki gibi ama benim hemen çıkmadı da yani ilk 3 5 dakika da çıktı ama böyleydi ayy ☺️
sutlukahve_ Ekonomist28- ben geçen sene yapmıştım bu testi ama bu marka hic bozmadı ya artimed fln hep yanlış sonuç veriyor ama ben bu teste sonsuz güveniyorum
sutlukahve_ Ekonomist28- benimde öyleydi hatta ilk an yok diye üzüldüm 2-3.dakikalarda silik olarak belirdi bekledikçe de bu şekle geldi
Ekonomist28- sutlukahve_ hadi bakalım inşallah 31-32 günde bir regl oluyorum. Bugün 31. Gün Salı günü dahil olmazsam ah ah. İnsallah güzel sonucu burdan bildiririm 🌼