Öncelikle herkese merhabaalar doğum hikayemi anlatma zamanı geldii sanırım bugün tam 6 günlük sürecimizden sonra evimizde uyandığımız ilk sabah ayın 1 inde gece nişanım gelmişti tabi ben bilmiyordum burda post açtım sordum endişe ve panik ağrım yoktu takı üstünden iki üç saat geçene kadar bacaklarıma vuran muhteşem bı ağrı vardı eşim şehir dışında çalıştığı için kayinvaldemi uyandırdım sabah da kontrolüm vardı ama bekleyemeyecegimi dayanamadığı mi söyledim hemen acile gittik ve sancılar 50 lerde idi açıklık da 1 cm hemşire bu sancıların açıklık yapacağını söyledi hemen bir doz ciğer geliştirici vurdu ve dil altı nidicard verdi ancak oturduğumuz yerdeki hastanede doğum yaparsam yenidoğan yoğun bakımı uygun değildi ve bebeğim küçük olduğu için hemen ambulansla Adana şehir Hastanesi’ne sevk edildim gittiğimizde orda tekrar çatı muayenesi olurken bir baktım ki kan gelmeye başladı diğer doğumlarım sezeryandi bu üçüncü olacaktı ve gelen giden çatı muayenesi yapıyordu yaptıkça kanamam ve ağrım fazlalaşıyordu en son dayanamayıp doktora ve hemşirelere bağırmaya başladım bir süre alttan muayeneyi kesip nstden takip ettiler dil altı hapı da devam ediyordu 10 dkda bir ancak ertesi sabaha kadar dayandık ve 100 lere çıkmıştı sancım açıklık 4 cm hemen sezeryana alması gerektiğini söyledi doktor ve ameliyata hazırlandım içeriye girdim ve anestezi doktoru geldi bana genel anestezi yapmayacağını söyledi bende ısrarla genel istiyordum ufak bir sürtüşme de orada yaşadık sonra bana sakince genel olursan bebeğine de geçecek ve goremeyeceksin belkide kuveze girecek direk dedi bende dayanamadım ve kabul ettim en büyük korkum iğnedir taki ilk defa belden uyuşturma olana kadar bitti dedi ve ben şok nasıl yani dedim çünkü hiç hissetmedim daha sonra müzik açtılar bana sakinleştirici verdiler ben başlamayın diye hala panikteyim tabi hissediyorum falan diyorum doktor bana daha başlamadığını söyledi iki dakika sonra birbaktim ki kızım ağlıyor yanağıma getirdiler ve o koku o mutluluk bir ağlama geldi 🥲🥹 kızımı hazırladılar 2000 kg doğdu Cook çok Allah’a şükür ki kuveze girmedi ikimizide odaya çıkardılar bende kistde vardı ve doğumda ikisini de aldılar bende çok ağrı vardı drenlerim vardı ayriyetten beni taburcu etmediler çünkü karaciğer enzimleri yükselmeye başlamışti ve hergun taburcu umuduyla 6 gün kaldık düşmedi halada düşmedi ama hastanede pskolojik mahvoldum doktora söyleyip imza attık ve çıkış yaptık buda böyle bir hikaye pozitif mi negatif mi bilmiyorum ama kızım yanımda olduğu için hiç acının önemi yok şuan 🥰