[silindi] Kaç haftalıksınız? Genellikle hangi pozisyonda uzanıyorsunuz? Yön değiştirirken önce kalkıp oturuyor musunuz? Sohbet edelim biraz bu konuda endişelerim var da mesela dönerken direkt dönüyorum
Papatyakr [silindi] Genelde sola yatmaya çalışıyorum ama bacaklarımda çok ağrı bazen kramp oluyor bütün gece dönüyorum😔 Dönerken önce biraz sırt üstü yatıp sonra diğer tarafa dönüyorum
Fadime97 [silindi] sol yanıma yatınca kalbim sıkışıyor ve çarpıntım oluyor sağ tarafıma yatınca da bebekten kaynaklı böbrek genişlemesi var ağrım oluyor en rahat ettiğim yüz üstü ama onu da yatmamam gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum.🤷🏼♀️
[silindi] @“Papatyakr”#p37876250 ben de dikkat etmeye çalışıyorum da işte bazen direkt dönüyorum bir de sola yatmayı tavsiye ediyorlar ama ben sağa yatınca daha rahat ediyorum
Papatyakr [silindi] bende sağda daha rahat ediyorum ama elimden geldiğince sola dönüyorum ağrıdıkça sağa 😀
DuruDefne_mommy [silindi] yani ben o yüzden yatma pozisyonuna çok takılmıyorum bedenin seni yönlendiriyor zaten nasıl rahatsan öyle devam et.Sadece sırt üstü çok uzanamiyorum kalbim ağzımda atiyo gibi oluyo.28 haftalık olucam az kaldı bebek baskı yapıyor galiba artık