Kardii [bilinmeyen] uzanıyorum aslında artık 4. Aydan 8 ayıma kadar enerjiktim ne zaman 8.5 aylık oldum ağrılarım şiddetlendi dinlenmeye başladım 😇
momof3 Kardii Doğum sancısı 10 dk gelip Sonra geçen bir ağrı değilde mesela sancı vurdu geçti,aradan 10 dk geçtikten Sonra tekrar sancı geldi böyle düzenli bi şekilde geliyorsa doğum sancısıdır ama sanmıyorum yalancı sancılarındır 😌
Kardii Melike11 benim mesut taşkeli benimde haftalık kontrolüm var artık saat 10.30 da orda olucam nst'ye giricem ☺
AygyulSina Kardii 10dk bir surekli geliyor mu yoksa geliyor sonra bir sure gelmiyor tekrar geliyor gibi mi hangisi?
SevgibiR Kardii iyi barı 😂 korktk daha küçük bebek biraZ daha Dursun karnında büyüsün neden öle olmuş acabaa
Kardii SevgibiR şimdi geldim doktordan bişey çıkmadı şükür nst'de normal doğum pozisyonu aldığı için ağrım olmuş dönerken çok ağrı yaparmış kilosu da iyi çok şükür 1 haftada yarım kilo almış 3 kilo 41 gram olmuş 🙏☺
SevgibiR Kardii ha evet biri de demiş hatta dönerken ağırdı benim diye yazmış benimki erken döndü 29da ondan ağrı bişi yapmadı senin bebiş sismanken dönmüş iyi ki dönmüş 😂
Kardii SevgibiR ayy iyi ki döndü çok istedim hala daha istiyorum normal doğumu ama bu gidişle 6 kilo çıkarsa hayret ederim 😂😂