Kardii Evde tekim ve 35+0 haftalık hamileyim sabahtan beri belim ağrıyor kasıklarım ağrıdığında dakika tuttum 10 dakika sürdü ama geçti arkası gelmedi şuanda adet olacakmışım gibi ağrım var ıkınasım geliyor tuvalete gidiyorum bişey de yok yarın kontrolüm var doğum belirtisi olabilir mi ? Nişan su vs olmadı şuana kadar
oznuryalcn Kardii Canim postun ustte kalsin diye yaziyorum. Ilik bi dus al sakin ol yalanci sancidir belki eger daha kotu hissedersen esin gelince gece hastaneye git
Kardii Durununannesi80 nst'ye gir diyecek oda eşim yok hastane uzak 😔 napmalıyım doğarsa küveze girer diyede korkuyorum
SevgibiR Kardii uff evet ama doğum olabilir çünkü daha demin biri 35 haftalık doğum yaptim diyordu bı postta öle bişi varsa napcaz bide bebek hareketi nasil kasılma var mı acaba
Kardii AsyaResul çok korluyorum önemsememiştim sabah beri geçip tekrar başlıyordu ama şuan deli gibi 😔
SevgibiR Kardii yaaaaa çok mu o zaman eşin nerede uzak mı yakında kim var komşu annen vs yavaş yavaş hazırlan biriyle gidin korktum ben 😰 valla ben yakın olsam ben gelcem hastaneye o derece heycan yaptm
Zeytinusss Canım bende postun üstte dursun diye yazıyorum ama ağrın varsa ve yalnızsan en kötü ambulans cağir 🙏🙏 insallah koti birsey yoktur