ozge0mom 35+1 deyim uyuyamak o kadar yordu ki anlatamam bu nasıl bir şey 2 de yattım 5 te kalktım saat sabah 8 hala uyumaya çalışıyorum olmuyor sürekli kalkıp hareket ettiğim için eşimi de sürekli uyandırıyorum. Ama uyuyamamak gerçekten çok kötü tam uykuya dalıcam sert bir tekme geliyor tam uykuya dalıcam tuvalete gidiyorum. Allah yardımcımız olsun
1ErkekkkAnnesi baharrrr123 30+5 den selamlar aynı sorun bendede var gece sık sık tuvalete kalkıyorum 2 saatte bir neredeyse bacaklarım ve arası ağrımaya başladı bel sırt ağrısı ağırlaştım magnezyum içiyorum yatmadan önce biraz o iyi geliyor bir doktordan doğum sonrasına hazırlıyor vücut kendini demişti ondan sonra takmamaya başladım sağlıkla doğsunlar da inşallah 🌸
crnefnan baharrrr123 bende 31. Haftadayım dün hiç uyumadım sıfır , yatakta dönüp duruyorum hep , ağrılarım da çokn, el parmak eklemlerim ve sağ dizim kasıgım ağrıyor , yere basarken ayaklarım
seydakayagul baharrrr123 ben de 29+5 im günlerdir 3-4 gibi uyanıp sabaha kadar neredeyse uyuyamıyorum sürekli tuvalete gitmek de cabası ben de bilmiyorum ne yapıcaz Allah yardımcımız olsun asla dinlenmiş hissetmiyorum