Moralim cok bozuk maalesef.. 33 haftalık olduk bir kaç haftadır bebeğimin karın çevresi gerideydi doktor cok ilerlemezse sorun yok genetikte olabilir ama ilerlerse erken almak zorunda kalabiliriz yakından takip gerekli demişti. Bugün kontrole gittim karın çevresi 29 civarında yani 4 hafta geride :(( baş ve bacak boyu da 1 hafta geride gibi görünüyor suan. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum iyi beslenmeye de çalışıyorum ama neden böyle anlam veremedim. İlk gebeliğimde de oğlumun karın çevresi 2 hafta civarı gerideydi hala karın çevresi 4 yasında olmasına rağmen ince mesela. Genetik olabilir evet ama bu gelişme geriliğinin ilerlemesi ve daha kücük olması moralimi bozuyor. Doktor doppler istedi haftaya kadar çektirip sonucu göstereceğim sonuc ileri derece sorun var gibi Çıkmazsa en az 36-37 haftaları bekleyeceğiz artık geliştiği kadar dedi. Olmazsa da erken almak zorunda kalırız dedi. Basına böyle bir durum gelen oldu mu? Doppler de kan akımına bakılıyor sanırım ilk defa yaptıracağım bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen