bebeklerim__ amin cnm inşallah🤲 evet suyum evde geldi hastaneye gitriğimde hala sızıntı şeklinde geldiği için bez bağlamışlardı altıma 😅 bekleme odasında yanımda bir bayan acil sezeryana alındı ondan sonra beni alacaklardı onun için doktor ameliyattaydı bnm sancılarım sıklaşınca tam o esnada odaya temizlikçi abla geldi ablaya abla ben doğuruyorum birilerine haber verin dedim oda acilden bir bayana haber vermiş geldi baktı açıkman tam değil deyip bezi geri kapadı arkasını dönüp giderken abla bebek geliyor diyip ıkınma hissiyle ıkındım kafası göründü açtı bezi kız hakket doğuruyon ya sen dedi 🤣 sonra iki üç ıkınma derken oğlum dünyaya geldi 🥺 bebeği aldılar götürdüler arkasından beni çatala çıkardılar dikiş atmak için ama iki dikişim oldu sadece ilkinde 9 du sonra işlemler bitti ben sedyede bebeğim yanımda hemşirenin kucağında tam odaya çıkacakken doktor geldi yanıma kız sen doğurdun mu dedi bende siz gelene kadar çoktan doğurdum hocam dedim😂 maşallah dedi sonrasında çıktık odamıza Bnmde böyle bir doğum hikayem işte Allah’ım herkese şu gibi doğumlar nasip etsin inşallah🤲 amin cnm hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza