dilek190 Karnım çok hızlı büyuyor gibi geliyor 9 haftalik hamileyim sanki 4 5 aylik gibi karnim var normalmi ilkte hic fark edilmiyodu 2. Hamileligi olup bunu yasayanlar
mavi123_ dilek190 bende aynısını yaşıyorum.ilk gebelipimde 5. Ayda büyümeye başladı ama bu sefer 2. Aydan 5 aylık göbeğim çıktı maşallah😅 ben araştırdım 2. Gebelikte böyle oluyormuş diye duydum
vanilya_kokusu_ dilek190 ikincide hemen çıkıyor karın benimde aynu hemen çıktı 11 haftalık olacam pazartesi
Gamzekturk İkinci gebeliğim bende aynı durumdayım hızlı kilo artışı da var ama ikinci gebelikte rahim bir kere genişlemiş karın artık ilk gebelik gibi kasılmıyor yeri hazır derler genelde
Ecrin_47 dilek190 cnm bnim de 4. Hamileyim o haftalarda büyüktü karnım şimdi 12+1 günlük olduk karnim dümdüz oldu sanki hamile değilim gibi ev halkı ne zaman göbeğin büyücek diye sabırsızlanıyorlar🤣🤣🤣
Zeynepefem Papatya05_ ben şaşırmadım benim zaten biraz göbeğim vardi üstüne bebekte olunca iyice büyüdü 🤭
Serfiraz dilek190 benimde ikinci 5 aylık hamileyim ama hamile olduğum daha belli değil. Dışardan farkedilmiyor. Bence yapı meselesi.
Cinarsaitinannesi Serfiraz bence de yapı meselesi benim 3. Hamilelik 18 haftalığım hala dümdüz karnım 🥹