Busradoga İyi akşamlar herkese hamilelikte bu sorunu yaşayan oldu mu acaba dışkı resmen beyaz akıntı gibi mukuslu geliyorrrr doktorum kaeın ağrısı veya ishal yoksa bir şey kullanmana gerek yok dedi ama 3 5 gündğe devam ediyor sormak istedim 🥲
elifcnz Busradoga stresli bi dönem gecirdiniz mi bu ara. Bende hassas bagırsak sendromu var ve atak zamanları genelde mukuslu olur dışkım.
Busradoga Serap09 evet ama aynı zamanda basur çıktı memesi oluyor ya dışarda arka kısmımda ağrı oluyor acaba basurda etkilermi hiç bilemedim basur için fitil ve krem kullanıcam doktorun önerisiyle ama yinedetuvalette mukuslu dışkı görünce bi korkuyorum 😭
Serap09 Busradoga basur etkiler mi bilmiyorum acaba yara gibi akıntı var mı bilemedim memethol kullandi eşim basur için çok geçmiş olsun gidin güzel bir doktora ameliyat gerekmeden önlem alın çok zor eşim oturamiyordu
Busradoga Serap09 ya bildiğiniz afedersin böyle jel gibi yumurta akı gibi geliyordu dışkıdada beyaz lif gibi gözüküyor bende anlayamadım eğer geçmezse gidicem bi genel cerraha 🫥 ama birde hamileyken basur zaten azıyormuş öyle duymuştum geçmiş olsun sizlerede
Serap09 Busradoga evet kesinlikle hamileyken basur aziyormus gitmekte fayda var bebek doğunca işler zorlasmasin inşallah
Altin23 Busradoga ne zaman yan etki göstereceği konusunda bilgim olmadığı için yanlış olmaın ama ben gyno Ferro kullanıyordum bazen yapıyor bazen yapmıyordu içeriğini yan etkilerini okuyunca orada görmüştüm
ikincibahar_08 Antibiyotik kullanıyor musunuz bende şuan aynı durumdayım ama doktorum antibiyotik kullanırken normalde dedi bana
Busradoga elifcnz hayır öyle bir şeyde olmadı aslında ya bilemedim ne kadar sürüyor peki sizin olunca
elifcnz Busradoga bi kaç gün sürüyor. Sonra biraz zaman geçince tekrar başlıyo sürekli bi döngü halinde 😌