Merv41 Kızlar tek yumurta ikizlerine gebeyim 13+3 günlük bebeğimin bacak arası videodan ekran resmi aldım Doktor ikisi de kesin kız dedi diğerinin bacak arasını anlayamadım o tam 13 haftalık çıkıyor ultrason da bu ekran aldığım 13+3 günlük daha hareketli olan bebek Doktora bu ekranları attım hocam çıkıntı var bunda yazdım kız canım yazmış Sizce tek yumurta gibi tek plesanta var gibi diyor perinataloji çift yumurta olup biri kız biri erkek olabilir mi 3 kızım var biri olsa erkek de tatmak çok isterdim duanızı istiyorum 🥹
denizmanzarasi Merv41 sanki erkek gibi ya 🤔🥰ama doktordan daha iyi bilemeyiz tabii ki, Allah hayırlı olanı versin hayırlı olanı da kalbinize razı eylesin 🙏🌸
Merv41 @Rozerinnn6301 @Ebru_ebru @Hanife_Eymen @kbrkkk @Nur482482 @Beyza_35 @QueenBahar_ @Ecrin_47 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @ftmdyn22 @nerm629_ @Zelis_ozdrgn @bebek_29 @Neu @Maviss718 @Buse4161 @Elamomy @Burnosunn_annesi @reyhan03K @Rozerinnn6301 @Angelmom1 @Eymenkuzusu @Sevdam74 @Meltemanneolsun @Wolf13 @Ozgeliz @Ilgaz01 @Annelikyolundabiri @bahar8 @ceyydu @Tamammyeterr @Ecrin_47 @Emlly @Otuzarti3 @Elifezgi35 @Mutlu_Bir_Anne3 @Meral_63 @penbe_karisi Çokkk rica etsem bakar mısınız 🥹🥹
penbe_karisi Merv41 çıkıntı var gibi canm tabi doktordan daha iyi bilemeyiz rabbim gönlüne göre versin inşallah 💖🥰💖🥰
Elamomy Merv41 ayni resimler tek bebek suan aciklamali yazmadığın icin karışmış O pipi degildir cunku baska acida pipi yok Olsa hepsinde cikar canim Gonlune göre olsun tabi insan her meyveden istiyor ama rabbim biliyor
kbrkkk Merv41 kuzum bacak arasına bakınca erkek gibi ama bilemedim ki kordon falan olarak mı yorumladı doktor ondan mı kız dedi acaba 🤔 Rabbim inşallah gönlüne göre versin 🤲🏻❤️
TAkilicci Merv41 Bazen kızların bölgesi zayıf olduğunda pipi sanılabiliyor Allah bağışlasın her birisini🙏🏻❤️ konudan bağımsız birden fazla çocuklu hayata alışıyor mu benim 2. Çocuğum oldu bazen diyorum ki ne ara 2 çocuk annesi oldum ben 32 gün oldu bilmiyorum alışılıyor mu bazen çok endişeleniyorum bakabilecek miyim diye
Ayfersalih28 Merv41 bi resimde dediğiniz gibi cikinti var biri kiz biri erkek bence daha küçükler .netlik 20.haftada belli olur Rabbım gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😍
Merv41 TAkilicci biraz Google de erkek çocuk çıkıntısı kız bebek bacak arası diye araştırma yaptım Kız bebekler de bacak arası boş oluyormuş ve 3 çizgi oluyormuş erkeklerin ki böyle çıkıntıydı hep o yüzden acaba mı dedim Öyle bir mucize olsa bayağı sevinirim 4 kızım bir oğlum olacak diye ama her şekilde Rabbim ne verirse o yeter ki sağlıklı olsun bebişlerim. Valla 3 çocuktan sonra 4.nasıl olacak diye meraklanırken ikiz olmasıyla karşı karşıya kalınca ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası artık yaşayıp göreceğim 🤭Kızlarım büyüdü allahtan yardımcı olurlar inşallah diye düşünüyorum zaten günün yarısında okul da olacaklar vs Rabbim kolaylığını verir inşallah 🤲🏻🥰
Merv41 nerm629_ siz de çıkıntı gibi gördünüz sanırım 🥹 doktor randevuma 19 gün var daha o zaman 16+3 olacağım kesinleşir artık Duanızı bekliyorum 🥹🤲🏻
Merv41 eslem2121 attıklarımın hepsi 13+3 günlük olan bebek Kız olanı hangisine dediniz acaba 🥹 Yan yatandan dolayı mı hepsi aynı bebek çünkü
nerm629_ Merv41 inşallah canım birbirimize dua edelim inşallah sağlıklı sıhhatli oğulların olur ablalarıyla birlikte sağlık huzurlu yasicagi bol güzel günleri olur inşallah benimde iki tane kızım var 3uncuyu planlıyoruz nasipse bu perşembe günü adet günüm benimde çok sabırsızlanıyorum açana testte çıkacakmı diye bende çok istiyorum Allahim hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip etsin diye sizde bana dua edermisiniz bu hafta öğreniyim hamile olduğumu inşallah benimde bi oğlum olur 😍😍😍
Merv41 yesilgozluyum evet ya ben de öyle gördüm inşallah öyledir Doktora attım bunları kız diyene kız canım yazmış acaba o kordon muydu ama demedi de öyle bişey Yani sordum hocam çıkıntı var yazdım kız mı kesin dedim yani o kordon kız demedi 🙈 sadece kız canım yazmış 😶
ballilokmam Ben de erkeğe benzettim ama biri erkekse muhtemelen diğeri de erkektir. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin. 🤲🏻
Merv41 ballilokmam Amin aminnnn 🤲🏻🤲🏻 Diğerine de kesin kız dedi onun videosu var elim de ama ekran resmi alamıyorum çünkü tam en alttan ayak kısmından aşağıdan yukarı bakmış sanırım o 3 gün daha küçük bu bebişten Bu çıkıntısı plan daha hareketli sıçrıyor sürekli 😅 Dedim acaba çift yumurta olabilir mi biri kız biri erkek Ama perinataloji ye gidiyorum her gitmem de tek yumurta gibi duruyor dedi arada ince bir zar var dedi En son 12 haftalıkken gittim ona tek plesanta var gibi dedi yani çift yumurta olması da şu an imkansız gibi 🥹
Merv41 Ayfersalih28 kaçıncı resim de kız gibi dediniz İkisi de aynı bebek Diğerinin bacak arasını anlayamadım ekran resmi alamadım o bebek 3 gün daha küçük bir de . Tek yumurta ikiziymiş yani aynı cinsiyet 🥹