Hikayemi bilenler bilir uzun ama kısaca özetleyim ; 2023 yılında bir gebelik yaşadım ve düşük yaptım boş gebelik dediler . Çift rahimli olduğum için riskli bir gebelik olacağını söylemişlerdi. Düşük yaptığımı kendim lavaboda gördüğüm için bende tranva olarak kalmıştı yeni yeni geçti bu seneye kadar lavabo ihtiyacım geldiğin 3-4 saat bazen 6-7 saat bekliyordum gitmemek için. Korkumdan lavaboya gidemiyorum. Son bir kaç aydır kendi kendime diyorum ALLAH KORUSUN Öyle bor şey olsa artık ne yapacağını biliyorsun daha bilinclisin diyorum . İçimdeki ses beni hep rahatlatıyor. Esim bu süre içinde bana çok destek oldu ALLAH RAZI OLSUN . Yaşım 28 yaş ilerledikçe korkularım başlıyor sanki menepoz vs. ailem de artık bizden bir torun beklediğini belli ediyorlar tabiki hakları belki de onların bu tavrı Anne olmaya yaklaştırdi beni . Neyse gelelim asıl streslendigim konuya . Evimiz kira ve Ekim ayında zam yapılacak yeni kredi çektik aylık ödemesi 7.000 TL diğer borcalarimizi kapatmak için çektik. Ankara / Sincan da oturuyorum ama iyi bir perinatolog bulamıyorum. Hangi devlete gittiyse beni özelde devam etmem gerektiğini söylüyor fakat iyi bir özel perinatolog bulamadım. Riskli gebelik olduğu için kadin dogum ilgilenmiyor durum böyle olunca mecbur devlete gideceğim sanırım ama eşimle kaygılarımiz var doktorun kendisi bakmıyor ilk hamileligimde ilk gittiğimde kalp şeklinde rahim dediler sonraki gittiğimde cift rahim dediler bir öyle bir böyle diyorlar .
Böyle düşündükçe hem zaman hem de yaş geciyor . Bazen şunu çok merak ediyorum yapanlar nasıl yapıyor gerçekten hiç maddi durumu kafaya takmiyorlar mi ya da ben mi çok düşünüyorum ?
Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var .