Cigulibinnaz Sabahtan beri geçmek bilmeyen bulantı yanma var? İyi gelen şeyleri söyler misiniz? Doktora gitsem serum vs takılır mı iyi gelmesi için. Ter basıyor birden fena oluyorum
Patiseverana Cigulibinnaz neler yedin kuzu her yediğinde oluyor mu yoksa bugün mü böyle idrar testi falan da yaptırdın mı yakınlarda
bgmdmncnr Cigulibinnaz valla bugün bende de var yanma ekşime az ama arada bıçak gibi saplanıyor mideme ağrı sürekli geğiriyor gaviscon içtim ama ne fayda
Cigulibinnaz Patiseverana hayır idrar tahlili 1 ay olmuştur vereli. Tansiyonuma baktım normal taze fasulye yedim az bişey zaten öyle ağrı ve yanma var ki bişey de yiyemiyorum maden suyu içip durdum rahatlatsın diye ama yok
Patiseverana Cigulibinnaz yediklerin belki yapmıştır rennie duo varsa ondan iç rahatlatıyor baya günü kurtarır en azından benim hala daha yanıyor demir hapından dolayı doktorum onu verdi bana
Cigulibinnaz Patiseverana teşekkür ederim bende kullanıyorum demir ilacı sabah aç karnına o mu yaptı acaba akşama kadar etkisi kalır mı ki acaba
Patiseverana Cigulibinnaz bazen yediklerimizle etkileşimi oluyormuş o yüzden yapabiliyor dedi doktorum. Ben günde iki tane kullanıyorum limonlu suyla tok karnına aç içemiyorum mide spazmı geçiriyordum o kadar etkiliyor düşün
Ssema07 Ben ölüyorum mide yanmasından artık göğüs kafesime sancı giriyor. Nexıus mu ne bi hap vardı valla onu aldım bütün gündür kafam rahat doktora sorup alın isterseniz