Herkese merhaba, hamile arkadaşlarım için güzel ve sağlıklı bir süreç diliyorum ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını. Burda çok uzun zaman teselli aradım, çok fazla destek olan halimi soran arkadaşlar oldu, varolsunlar sayelerinde çok umut buldum..
- Haftada su sızıntısı sebebiyle hastaneye yatışım yapılmıştı 2 ay kadar kalmıştım doktorlar suni sancıyla 32. Haftada doğurtmak isteyince kendi isteğimle hastaneden ayrılıp özele gittim hem perinatolog hemde kadın doğumcular bu hikayede kafa karışıklığı olduğunu şu gelişi olsaydı normal gebe ile aynı suya sahip olmayacağını bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söylediler bende hastaneden çıktıktan sonra 18 gün kadar daha doğurmadan kalabildim ancak 2 gün önce kasılmalar yaşayınca tekrsr hastaneye gittim nst ye girdim bebeğin kalp atışları düzensizleşmiş, sancım 100 lere kadar çıkmıştı doktorum acil sezeryana alcağını söyledi tabiki hazırlıksızdım o kadar hastane sürecin olumsuzluklardan sonra tam rahat nefes almışken apar topar gitmem gerektiği bebeği acil aşmaları gerektiği söylendi. Nihayet ameliyata girdim ve tek isteğim bebeğin ağlıyor olduğun duymaktı çok şükür sesini duydum ama apar topar bebeği küvöze götürdüler vücut ısısı düşüyor dediler önce başka sorunu yok dediler ve malesef ameliyatım çok kötü geçti inanılmaz ağrılarım oldu saatlerce ağladım nefes alamadım. Bu kadar zor geçeceğini hiç düşünmedim ki hala hastanede yatışım devam ediyor ayağa kalkamıyorum oturamıyorum.. 1 gün sonra hastanedeki doktorumuz bebeği başka hastaneye sevk edeceğini söyledi enfeksiyondan kaynaklı daha detaylı takip edileceği bir hastaneye gönderilmesini talep etti ve bebeğimi gönderdiler. Prematüre doğan bebeklerde bu süreç nasıl ilerliyor aslında hepsini araştırmıştım ama bunu yaşamak çok farklıymış ben hep küvöze razıyım yeter ki sağ Salim gelsin diyordum ama şimdi içim kan ağlıyor ve ağzımı bile açamıyorum onunn için iyi olmaya çalışıyorum süt sağıyorum ama çok çok zormuş. Bebeği yanında olan anneler çoook şanslısınız bol bol bakın ve kokusunu içinize çekin.. hepimizin bebeklerine sağlık diliyorum. Umarım hepinizin hikayesi benimkinden çok daha keyifli geçer. 🌺
Bebeğim için sizlerden dua istiyorum. Böyle küvöz süreci ile ilgili deneyimi olan annelerden de hikayelerini dinlemek isterim. Sağlıkla kalın ♥️