Meral_63 Kızlar aranızda yapan var mi magnet kapı süsü falan yapan varsa fotoğraf atabilirmi öneri olarak bide nerden yaptırdınız ☺️🌸
Serfiraz Meral_63 Böyle yaptırdım. Çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim. Trendyolda aydem tasarım. Ben istediğim renkli şekli falan söyledim dedigim gibi yapmışlar. Kapı süsü yaptırmadım. Onu hastane anlaşmalı oda suslemesiyle yapacagi icin.
Burcukavak Meral_63 umarmakrome kampanya yapmış kapı süsü - yastik- 10 magnet 1000₺ . Ön ödeme almiyor. Ödemeler teslimattan sonra oluyor.şiddetle öneriyorum
Burcukavak meryemmuhammetali umarmakrome kampanya yapmış kapı süsü - yastik- 10 magnet 1000₺ . Ön ödeme almiyor. Ödemeler teslimattan sonra oluyor.şiddetle öneriyorum
Bebek4747 Nasıl Bişi bakıyorsunuz bilmiyorum ama uygun fiyatlı olsun derseniz baskıcı amca var instgram da orda yaptırdım ben tane fiyatı 5 liraydı çok da uygun ve güzel geldi kapı süsü de terndyol dan deas home den sipariş verdim oda uygun ve güzeldi 🌺
Meral_63 Serfiraz çok güzelmiş bunlar Benim de kızım olacak 🥳 hayırlısıyls böyle PEMBİŞ PEMBİŞ çok hoş
mordunya Meral_63 hayalaatolyeee instagram hesabı yeni bir işletme daha geçen hafta kızım için yaptırdım çok güzel geldi. İnşallah doğumum yakınken bebeğimede yaptırmak istiyorum.
Hilossssss Meral_63 ]([](https://))[ Meral_63 kokos_tasarim instagram da mutlaka bakın görsel eklemeyi bilmiyorum ama kapı süsünü orda yaptırdım çok güzel tava ederim
Annesii34 Kızlar instagramda atolyeslem hesabından bana ulaşabilirsiniz kızımın adıyla açtığım sayfamda sizden sipariş almak beni çok mutlu eder