zeynepkazgann 15 hafta 3 gün oldu ama ölücem bulantıdan iki üç gündür yoktu bugün hep safra çıkardım bişey de yiyemiyorum çok bulanıyor🥹 sizinde aranızda böyle olan var mı
senoriiitaa zeynepkazgann 15 haftalığız fakat bulantılarda hiçbir azalma yok 11.haftadan sonra böyle oldum çok kötü olduğumda bulantı hapı içiyorum
1kovakizi zeynepkazgann bu haftalardan sonra bulantılar gidip gelmeye başlıyor artık 21.haftadan bildiriyorum daha yeni kusmalar bitti ama bulantılar ara ara devam 😕
Adaym zeynepkazgann sadece sabah kusuyorum ben artık 15+1 olduk. Sizin başka belirti var mı ? Bende başka bir şey yok korkuyorum
yesimvera zeynepkazgann biz I8+4 olduk bulantı devam ediyor o yüzden prilam kullanıyorum hala kullanınca çok rahatım
zeynepkazgann yesimvera bana doktor bırak demişti ama bulantım devam attiği için bende kullanıcam tekrar
[silindi] zeynepkazgann Hayırlı olsun❤️bana 14+1’de büyük ihtimalle kız dedi ama bilmiyorum kendimi kıza hazırlasam mı
yesimvera zeynepkazgann benimde bitti geçen gün bilerek almadım ertesi gün bulantım devam etti doktoruma yazdım sonuna kadar da kullanabilirsin dedi o yüzden tekrar aldım devam ediyorum çok böyle iyiyim yoksa bir ölü gibiyim ve yemek yiyemiyordum
Eliffaytacc zeynepkazgann 15+6 dayim hala primal kullaniyorum doktorim bir sakincasi olmadigini soyledi o yuzden kullanmaya devam etcem yoksa yemek falan yiyemez durumda oluyorum