Ilayda1 mrvt94 Canım korkutmak istemem ama ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiş biri olarak hiç tansiyonum yokken herşey protein kaçağıyla başladı 1 hafta sonrasında tansiyon eşlik etti. Bence hemen doktoruna danış. Belki 24 saatlik idrar toplamanı ister
nazliyigitbebek mrvt94 Bende en son 13 haftalikken idrarda çıktı ama sağlık ocağındaki doktoruma sordum tansiyon takibi yapmamı istedi şişlik ve tansiyon yüksekliğinde doktora başvurmami istedi şuan pazartesi doktora kontrole gideceğim henuzbondan bsiey duymadim
Ilayda1 mrvt94 Normalde değer 0 yani diğer sonuçların gibi negatif olması lazım diye düşünüyorum. 1+ diye görünce pozitif gibi algıladım ama belki onunda bir değer sınırlaması vardır tek başına anlamlı bulmaz doktorunuz
rabiiiij bende de böyleydi gebelik zehirlenmesi durumu 20. haftadan önce olmuyor dedi doktorum idrar yolu enfeksiyonundan ötürü böyle bir sonuç çıkmıştır dedi
gulokuyucu Korkma canım +1 den bir sey olmaz +2 +3 olursa sıkıntı sadece tansiyon takibi yap kendine evde yoksa al tansiyona bağlı protein kaçağı oluşur idrar da hafifte idrar da enfeksiyon var ki gebelikte çok sık olabiliyor bol su iç
gulokuyucu 1 haftalık boyunca tansiyonlarını ölç kadın doğumcuna göster ona göre yüksek değerlerde ise dahiliye ye yönlendirir
mrvt94 İki ay önce yapılan idrar tahlilim de de böyle çıkmıştı protegin doktorum bişey söylemedi o zaman umarım yükselmez normaldir kizlar