bssss Kızlar geçen ay 12 sinde adet olmuştum bu ay ilk defa deniyorum idrar testi yapsam doğru sonuç verir mi sizce
bbety bssss kaç günde bir adet görüyorsun bilmiyorum Ama ortalama 30 günde bir dersek Henüz çok erken varsa da çıkmaz
Zeynep248 bssss düzenli 28/30 günde bir adet oluyorsan eğer awox test bulabilirsen ki o baya hassas bir test adete 6 gün kala çıkabiliyor sen garanti olsun dersen yarın yapsan çok çok silik olsa da çıkar ben bu ay bu testle 6 gün kala öğrenmiştim
bssss Zeynep248 27 28 günde bir adet oluyorum genelde aslında hem çok test yapmak istiyorum hemde cesaretim yok gibi hissediyorum senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
balbocegii bssss geçen ay 16 sında çıktım buay 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim hem erken gebelik hemde diğer testen aldım normal olandan çıktı
EdaBr balbocegii yaa ben erken gebelik testi yaptım nimı marka çok belirgin çıktı ama kaset testte aşırı silik. 3 gün var adetime de erken gebelik de yanıltıyor diyorlar sizce
Bir1kelebek EdaBr kaset testler adet gecikmesinden sonra daha iyi sonuç veriyor hassaslık açısından adet öncesi çok belirgin olmuyorlar yani erken gebelik daha hassas
bssss Yaaa çok teşekkür ederim kızlar genelde 27 28 günde bir adet oluyorum uygulamada 9 u olarak gösteriyor bir süre daha bekleyeyim o zaman
arsesraa bssss canım benim de 9u ama ben geçen hafta cuma günü test yaptım ve çıktı bence sen de bugün ya da yarın yapabilirsin idrar testi ya da kesin sonuç kan testi
Zeynep248 bssss amin inşallah çok teşekkür ediyorum ❤️varsa sende çıkar cesaretini toplasan bende merak ettim şimdi
bssss @“Eliz135” bende de göğüs ucu acısı ve çok hafife kahverengiye dönme oldu ama bilmiyorum bekliyorum bende