Irem198 Ayfersalih28 bende deneyim hala pozitif cikiyor sonuç ovulasyon yaptim yine 😊 @Meral_63 @Busraaaakkk
Ayfersalih28 Irem198 havuç ye çatlasın yumurtan 3 tane ye bugün Yürüyüş yap bol su iç çatlama sorunu var demekki
Busraaaakkk Irem198 kiminde ertesi gün çatlarken kiminde de 2 son sonra çatlama oluyormus diye duymuştum canım
Irem198 Ayfersalih28 incir iyi geliyor mu catlatmasina onuda aldim İnternette oda yaziyodu ama eşimi yolladım havuç icin marketlerde yoktu bugün bulamadık 🥲
Bir1kelebek Busraaaakkk ovü yaptım bugün yarın pik olucak gibi kesin ama ben dün ve önceki günü değerlendirdim bugün boş geçicektim ne yapıcam şimdi
Snowel Ovulasyon takip etmek yerine 2 günde 1 ilişki daha mantıklı değil mi,sonuçta sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor içerde.Takip yapmak kadının üzerinde stres yaratıyor bence ve stresli ilişkiye girmek döllenmeyi olumsuz etkiler @Irem198
Bir1kelebek Ayfersalih28 ay canım değerlendirmedim ya pik sanmamıştım daha koyusu görmüştüm kendim de az önce yaptım tekrar yopayım dedim çünkü akşam üstü sancıların oldu iyiki yapmışım çatlamış galiba sabah değerlendiricem 😰
Ayfersalih28 Irem198 sifa olsun bebis olsun, günlük ye 1 tane ,ben yerdim hamile kalmada faydalı diye simdide devsm ediyorum bebege faydalı