Irem198 Ovulasyon testi Pik varsa değerlendirmek istiyorum başından beri yapamadım evde değildim simdi yaptim 🙏
Ayfersalih28 Irem198 yarin daha net olur Bugünde mutlaka değerlendir bugun yarin ve diğer gün 3 gun üst uste olsun Iliski anında çok.afedersin bosalinca esin hemen çıkarmasın Kalça altına yastık koyun bacaklarin 10 dk hava da dursa yeter 2 saat dusa girme
Busraaaakkk Irem198 tam pik değil gibi geldi bana, gün içerinde pik olur ama pik öncesi çok önemli zaten mutlaka değerlendir ❤️
Meral_63 Irem198 tm günleri bide denedikten sonra hemen ayağa kalkma en az 20 dk ayakların havadan altına yastık alıp bekle inşallah güzel haberlerle gelirsin bizedewhaber et unutma 🙏🏼☺️
Ayfersalih28 Irem198 bu sekilde devam et Siliklesince çatlama olmus demektir Ondan sonra bol.yuruyus bol su iç kendini ilik tut
Irem198 Meral_63 inşallah deniycem polip vardı temmuzda alırdım inşallah olur ondan önce denedik olmadı 🥲
Irem198 Busraaaakkk pik devam ediyor mu yeniden yaptim ama @Ayfersalih28 @Meral_63 dun biraz daha koyudu bugün koyu görünmüyor normal açık renk görünüyor
Irem198 Meral_63 hafif kasiklarda agri ve rahim batma oldu cok az akıntı geliyo çatlama olmusmu suanda🤔
Meral_63 Irem198 ağrın böyle kaburga da da oluyor mu çatlaman bitikten sonra iki yok diğer gün ilişki olsun sen bugün de dene bundan sonra da 2 gün arayla ilişki olsun
Irem198 Meral_63 kastikta batma gibi oluyor sağda daha cok sol nadir başka belirti yok çatlama oldu mu ki olcakmi🤔