aysenuryildiz Kızlar çok zorlanıyorum dünyaları da yesem karnım doymuş gibi olmuyor sanki hiçbir şey yememişim gibi açlıktan karnım ağrıyor ağrıdan da uyuyamıyorum ne yapacağım gün içinde de oluyor bir şey söyleyin 😭😭
kayrasu aysenuryildiz bence bır beslenme uzmanına gidin aşırı yemek midenizi de sizi de yorar geçmiş olsun
efnanhiraa aysenuryildiz şeker olabilir mi şekerde sürekli açıklık olur yükseldiği için takip ettin mi şekerini
aysenuryildiz kayrasu çok teşekkür ederim gideceğim ben normal diye düşündüm yaşayan çok kişi varmış ama doğru soyluyorsunuz 💗
aysenuryildiz efnanhiraa hiç bakmadım bir de bir sürü kişi yaşıyor böyle normal diye düşündüm ama baktıracağım çok teşekkür ederim 💗
mini575_ Aç ve tok karna sekerinizi ölçün!! Benimde öyle idi şeker yüklemesinde gebelik şekeri çıktı.
aysenuryildiz bebeklerim__ ay çok zor inanmıyorum bunu uzun süre yasadigimi düşünemiyorum daha 8. Haftamdayim
kayrasu aysenuryildiz bulantım kusmam olduğu için ben kılo verdim şuan 1 kılo alabıldim 13 haftalığım
bebeklerim__ aysenuryildiz sende belki farklı durum vardır. Benim ki artık büyüdüğü icin hemen acikiyorum