Yagmur63 15+1 ikinci hamileliğim karın agrısı oluyor normal mi yoksa doktora gitmelimiyim bi sorun mu vardır yazarsanız sevinirim acil ilk Doğumun sezeryan oldu
Miss_molotov Canim agustos eylul ekim annelerine ozel geup kurduk facebookta gelebilirsin orada paylasabilrisin 🤗 burada takip pek zor
Sngl_mhmt Normal bence canım bendede oldu doktora gittim magnezgum ilacı verdi magnezyum eksikliğinden yada farkında olmadan üşüttüğünden olur korkma yani ben çok şiddetli yaşadım bu karın ağrısını kendimi sıcak tuttum ve suya katılan magnezyum ilacını içtim ve geçti şükür. Günlük 1 tane maden suyu içersen oda karşılar magnezyum eksikliğini
Miss_molotov Yagmur63 magnezyum eksikliği canim benim de oyleydi bazen kramp giriyor magnezyum alinca geciyor doktoruna bildir baslasin
Sngl_mhmt Yagmur63 bence gerek yok canım ama yakın zmanda kontrolun falan varsa onda doktora söylersin magnezyum eksikliğini destekleyecek bi ilaç verir yada sen evde magnezyum değeri yüksek şeyler tüketebilirsin özellikle maden suyu sade