Elf0241 Kızlar merhaba aranızda tecrübe etmiş anneler vardır oğlum doğduğunda mavi gözleri vardı giderek değişti şu an 10 aylık güncel hali yeşil kaldı böyle olup değişen var mı sizlerin çocuklarının yoksa kalır mı resmini ekliyorum 
Deletedmom_8793 Elf0241 kızım doğduğu gün maviydi babannesi şimdiye kadar değişir diyor ama hâlâ aynı 3kez rutin kontrole gittik doktor da değişmez dedi
Gullu1094 Elf0241 değişir bence ailenizde yeşil gözlü var mı eşin ve senin göz rengin nedir benim oğlum doğduğunda maş maviydi snra yeşile döndü 1 buçuk yaşından snrada kahverengiye döndü o yuzdn değişir canım ben iki çocuğumda böyle yaşadım kızımda doğduğunda yeşil gözluydu ama gene değişti
YuvarlanamayanPaanda Elf0241 kızım ela doğdu kahve oldu oğlum mavi gri yeşil sürekli değişen göz rengindeydi yaşında değişti eşimin kuzeni mavili yeşilliydi 3 yaşında değişti
NurAyse_nur Elf0241 yeni doğan çoğu bebeğin gözleri ilk başta mavimsi lacivert tonlarında oluyor sonrasında pigmentler yerine oturuyor ama genellikle 6 aydan sonra bebeğin göz rengi oturmuş oluyor ve bir daha değişmiyor. Doğduğu zaman oğlumun gözleri lacivertti sonrasında maviye döndü sonra gri ile mavi arasında bir renkte kaldı şu an 5 yaşında ve hala öyle 6. Aydan sonra degismedigini biliyorum
Elf0241 Gullu1094 eşimle ben kahverengi gözlüyüz ama benim ailemde çok renkli göz var annem mavi gözlü teyzem dayım hepsi renkli mavi yeşil bilemiyorum gerçekten 2 yaşında bile değişen varmış bilgilendirme yaparım değişirse canım😄
Nihan87 Oğlum mavi doğdu, yeşile sonrasında da kehribara döndü, doktorumuz da 2 yaşa kadar değişebileceğini söylemişti.
YuvarlanamayanPaanda Elf0241 evet biz bile şaşırdık önce koyulaştı ela kalacak dedik 12 yaşında kahverengi gözleri var
Elf0241 NurAyse_nur bizimde 6. ayda maviden yeşile döndü şu an 10 aylık fotoğrafta gördüğünüz gibi bende annelerin tecrübelerini merak ettim
gulcegokce Elf0241 bu tarz gözler yani ela gözler ilk dopgduklarında mavi daha sonra yeşilden evriliyor elaya. Ben de ilk doğduğumda masmaviymiş gözlerim sonradan evrildi şu an ela. Yegenımın de aynı şekil oldu.
NurAyse_nur Elf0241 daha degisecegini sanmiyorum suna oglumun gozleri mavi ile gri arasinda bir renk ama mavi giyerse mavi yansıyor gri giyince griye dönüyor rengi yani yansima gibi uzaktan bakinca net mavi ama 🥹👍🏼renkli gozlu bebeklerde ayri bir seviliyor hepsinin canina saglik tabiki yine 🌹
Minikcivciviimm Elf0241 ben de abimde masmavi gozlerle doğmuşuz abim mavi kalmış benim gözlerim yeşil. Mavi kalmadiysa yeşil olarak kalır merak etmeyin