2prensesannesiiii kanda çıkar mı ? regl gecikti dögünün 30. günü negatif çıktı 30. gün şüpheli ilişkiden 10 gün geçmiş oluyor şuan 33. döngüdeyim sancım var ama regl olamadım dr kist dalan da görmedi kist falan var mı diye gittim kanda istedi gecikme olunca
Rabia_nur252 2prensesannesiiii yumurtalama 7ile 10 gün arası oluyor diye biliyorum biraz daha beklemekte fayda olabilir net öğrenmek için
Busraaaakkk 2prensesannesiiii kanda kesin çıkar gebelik testi de eğer hassas bir testse onda da görünür
2prensesannesiiii Endoplazmikredikulum o zaman geç olacağım gecen ayda 40. gün oldum ama şüpheli ilişki olunca insan bi acaba mı diyor
2prensesannesiiii Rabia_nur252 hayırlısı bakalım 🙏🏻 33. döngüdeyim şuan 1 ayı geçti yani ama şüpheli ilişkiden 13 gün geçti
2prensesannesiiii adatuna maşallah ya kist var mı diye gittim dra yok kistim ama işte bu gecikme neden oluyor anlamıyorum bir türlü ağustosta da şüpheli ilişkim var 10. günü negatif çıktı hala olmadım 33. döngüdeyim
2prensesannesiiii Busraaaakkk o zaman yok ilişkiden 10 gün geçmişti negatif <2 çıkmıştı şuan 13. günü ama hala olmadım reglda 1 ayı geçti
Busraaaakkk 2prensesannesiiii Canım gecikmen baya olmuş o zaman, regl söktürücü falan vermedi mi? Bende de 2 hafta bi gecikme olmuştu adet söktürücü kullanmıştım.
2prensesannesiiii Busraaaakkk verdi ama kullanmak istemedim benim kızımda 4 . günü gecikmenin negatif çıktı 10. günü pozitifi gördüm 100 değerle ne bilim geçende döngüm 40 gün sürdü bu hafta olurum inşallah bakalım olmazsam tekrar test yaparım
Busraaaakkk 2prensesannesiiii Eğer olmazsan test yap negatifse ilacı kullan canım adet ol ki diğer aya başla en azından
Siyahbeyaz_ 2prensesannesiiii bence gebesin kuzum ilaç falan kullanma bı 10 gün daha bekle geç döllenme olabilir. Gelemzse tekrar gidersin. Kan sonucun çıktı mı?
2prensesannesiiii Siyahbeyaz_ işte ilişkiden 10 gün geçmişti döngümün 30. günüydü dr hala olmadın mı dedi hayır dedim kist falanda görmedi söktürücü verdi negatif çıkarsa iç dedi negatif çıktı ama kullanmadım yani şüpheli ilişkimde geri çekilmeli ilişki normalde prezervatifle korunuyoruz sürpriz olsun isterim açıkçası yavaştan hazır hissediyorum 3. ye artık olmazsa da kısmet 🥰 saat 12 den sonra döngümün 34. günü olacak
2prensesannesiiii Siyahbeyaz_ amin inşallah 🙏🏻dün kapı açtım kilitliymiş sarsıldım kapı açılmayınca rahmim zonkladı ağrıdan oturdum yerime uzunca bi ağrı oldu sonra geçti sancılandım ara ara