beyzas12 Merhaba kızlar şuan Ayten Baymas Çöktü ye gidiyorum Algomed hastanesinde. Sizler hangi doktora gidiyorsunuz? Varsa önerileriniz yok demem😅 Doktorumdan da şuanlık memnunum daha yolun başındayız ama.
gizembozdemir Ben altınkoza amina kardeşhani ye gidiyordum ama 2 aydır izin de geldikten 2-3 ay sonra da yurtdışına gidecekmiş o yüzden değiştiemek istiyorum 27 haftalık hamileyim doğum da burada olmayacak sanırım algomed de eda hanımı söylediler ama duyan var mı
beyzas12 A gizembozdemir Eda hanım da iyi diye duydum. Ben kendi doktorumdan da memnunum ikisini de deneyebilirsin
nurcaneroll gizembozdemir tercihiniz sezeryen ise gidebilirsiniz ilk doğumum Eda hanimdaydi bebeğim devlette kontrol olduğumda pozisyon aldı dediler normal doğum için ama Eda ters dedi sezeryen yaptı ikinci hamileliğimde tekrar gittim 4 yaşında oğlum normal denemek istiyorum dedim kesinlikle olmaz normal doguramazsin sen dedi doktorumu değiştirdim Gülşah Dalgacıya geçtim kadın normal dogurabilirsin dedi dokular çoktan iyileşti dedi
Sinem011 gizembozdemir evet benim doktorum çok iyi ilk dogumumu kendisi yaptı bir abla gibi yardımcı oldu sağolsun 2 kez de hamileyim yine kendisine gidiyorum
gizembozdemir beyzas12 sağlık ocağı bugün beni şehir hastanesine sevk etti yüksek tansiyondan dolayı doğumu da orada yapmamı önerdi sanırım oradan devam edeceğim zaten
gizembozdemir nurcaneroll kesinlikle normal doğum istiyorum ben burada gurbetteyim benimle yada bebeğimle ilgilenecek kimsem de yok yani ekstrem bir durum olur sezeryan olur ama sezeryan yanlısı biriyle de ilerleyemem
Sinem011 gizembozdemir hayır kesinlikle öyle biri değil ben normal yaptım ve son ana kadar yanımda oldu kesmemek için bana talimatlar verdi normal doğumda çok iyi bir doktor eltimde normal doğum yaptı o sezeryan diye diretti ama elverişli olduğu için sezeryan almadı
esrashnn01 beyzas12 Güzelyalı perihan hocaya gidiyorum çok nazik aşırı tatlı bir doktor ilk gebeliğimde yine güzelyalıda İbrahim hocaya gidiyordum ama o maalesef riskli durumları yönetemiyor
esrashnn01 Esma_11111 35 bin civarında doğum ücreti doğum ekibi çok iyi ben hastaneden çok memnunum 23 mayısta kötü bir deneyim yaşadım ne yazık ki tüm hastane yanımdaydı neredeyse ilgi ve alakaları bebek ve anne bakımları çok iyi