beyzakayahan Merhaba İzmir’de detaylı ultrasonda en iyi yerler neresi bilginiz var mı ve fiyatları nasıl
Engusa beyzakayahan Çok araştırdım aslında Prof. Dr. Yeşim Bülbül ve Doç. Dr. Cenk Gezer arasında kalıp önümüzdeki hafta için Cenk Gezer den randevu aldım.
Beyza_35 Radyoloji doktoru Mehmet bozkurt, kayıtlı olduğum doktorum buraya yönlendirdi anlaşmalı olduğu için.
Zeynep321s Engusa fiyatları nedir görüştünüz mu .bende kararsızım birde Dr. Serkan güçlü arasında kaldım
Engusa Zeynep321s Cenk Gezer nakit 8 kartla 9k Yeşim Bülbül nakit 7 kartla 8k dedi. Bahsettiğiniz doktoru da iyi diye duydum aslında ama doktorumun tavsiye ettiği isimler arasından seçtim ben de iletişimleri daha kolay olur diye 😊
Cuz Zeynep321s Serkan hoca benim 2 hamileliğimde de takipli olduğum doktorum . Aynı zamanda detaylıyıda zaten kendisi yapıyor . Ben çok memnunum . Şu anki muayene ücreti nakit 4.500 kart 4800 . Detaylı ultrason fiyatı da muayene ücretinin aynısını ödemiştim .
beyzakayahan Ben de internetten Cenk gezeri gördüm ve barış Bükeyi gördüm il dışından geleceğimiz için kararsızım izmirdekileri bilmiyorum