cigdemm2434 Merhaba bayanlar 4 haftalık gebeyim doktora gittim muayne olmak için ama kese oluşamadığından göremedi normal bir durummudur haftaya cuma günü oluşmuş olur dedi 🤭
SLY06 cigdemm2434 Merhaba, hayırlı olsun, Bhcg değeri en az 1000 olmadan kese görünmez demişti doktorum.
Demetsltv cigdemm2434 3. Haftada alttan muayene ile görünmüştü benim kesem. Ultrasonda görünmesi için 6 haftalık olmasi gerekiyor. Hayirli olsun
Mlssa cigdemm2434 Canım ben 8+5te gördüm azcık sabret bak görüceksin sen de hayırlısıylaa ☺️☺️ Kasık ağrıları ilk zamanlar sanırım normal benm de çok oldu.Şuan 12+1 kasık ağrım yok çok nadir ara ara oluyor ama doktoruna danış gittiğinde yine ☺️Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻❤️
cigdemm2434 SLY06 teşekkür ederim beta hgc 47.19 olarak çıktı kan testi yaptım 2 gün önce öğrendim bende ama şuan kasıklarım çok ağrıyor mesela kötü birşey olur mu ya ☹
cigdemm2434 Sever ahahah valla öyle dedi daha sağlık ocağına felan gitmedim yarın oraya gidicem bakayım bide kasıklarım çok ağrıyor normal midir acaba bu durum kasılmalarım felan ani giren sancıda var
SLY06 cigdemm2434 Gayet normal merak etme, rahim hazırlıyor kendini.. İçini ferah tutman önemli bu dönemde ve keyfini çıkar ☺️ Sağlıcakla ve kolaylıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏☺️
Sever cigdemm2434 bende çok kaşık ağrısı çekmiltim hatta hamile olduğumu bilmediğim için adet sancısı diyordum bu 3. Ayın sonuna kadar devam etti
cigdemm2434 Doktorda normal olduğunu söyledi sanki adet ağrısı gibi dimi dedi evet dedim kese büyüyor rahimde büyüyür o yüzden normal dedi korkmana gerek yok ayy sağlıklı sihatlı doğsunlar yavrucuklar başka birşey istemiyorum Rabbim hepimize sağlık versin
cigdemm2434 SLY06 amiiiinnn ah bide haftaya cuma günü keseside belli olursa başka birşey istemem ogün benim doğum günüm çünki hediyemi alırım inşallah ❤🙏
cigdemm2434 Demetsltv doktor alttan muane yapmadı gittiğimde haftaya gel dedi sadece teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla gelirler inşallah
cigdemm2434 Mlssa teşekkür ederim canım benim bende kötümüdür diye korkmuştum içime su serptin hayırlı olsun hepimize sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🤣😘❤
melegiminannesi cigdemm2434 evet normal canım bende adet olmadan önce öğrendim adet günüm gecince gittim göremesi ertesi hafta olusmustu sonrqda bebişi gördük simdi 10 haftalığız 😀
Mlssa cigdemm2434 yok canım 6 7 yani bu zamanlarda gören de var ferah tut içini kötü düşünme ☺️☺️ Amin inşallah