nurteeen13 happ0960 ablam 41 de doğurdu mecbur sezeryana aldılar bebek çıkmak istemeyince hatta bebek doğduğunda reflü olarak doğdu fazla kalmaktan. Yani 41 e kadar yolu var 😅
happ0960 cavbella bende bekliyorum bakalim herkes diyor sen gününü bilmiyorsun diyorlar yanlış hesaplamissin diyor ben regl günümü nasil yanlış hesapliyabilirim en son ne zaman olduysam ozaman söyledim doktora deli ediyorlar beni artik
patili_kiz90 Ben 40+2 de gitmiştim doktora , bende de hala tık yoktu , doktor rahim ağzımı dürttü 40+4te doğurdum.
happ0960 Fadblog benimde kiz bebek gelmeye niyeti yok herkes oyuzden erkek bu bebek diyorlar gec doğduğu için
patili_kiz90 happ0960 benim en korktuğum şey dışkısını yeme gibi durumun yaşanacak olmasıydı neyseki öyle bir şey olmadan doğurdum.
happ0960 cavbella ay sormayın valla ya zaten dogum yapamadım diye stresteyim yok gününü bilmiyorsun yok cocuk kiz değil erkek daha çok sinir ediyorlar insani
cavbella happ0960 bizim stresimiz bize yetiyor şu süreçte zaten😔 böyle söylemlere maruz kalsam kalplerini kırardım herhalde çünkü hiçbir şeye tahammülüm yok bu aralar
happ0960 nurteeen13 yarin bende 41 oluyorum doktor karar verir diye dusunuyorum artik çünkü çok zorlanıyorum yürümekte
happ0960 cavbella bende yeri geldimi agzimi acıyorum ama genelde zor tutuyorum kendimi artik diyorum sağlıkla gelsinde sag salim evimize gidelim yeter diyorum artik