zehracelikel1 En fazla 3-4 saat uyuyorum o da sürekli aralıklı olarak, ne yapsam düzeltemiyorum son zamanlarımda uyumak istiyorum sonra uyuyamam diye siz bu durumu yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz
oonambirnambir zehracelikel1 vala ben 25+4 um ve bu gece sabaha kadar uyumadım sırt ve bacak arası ağrımdan, hiç bir şey yapamadım bi bakmışım uyumuşum 2 saat ta olsa bana yetti, bende çok zorlanıyorum şimdiden
Kabiyra00 zehracelikel1 vallahi bünye doğum sonrasına hazırlanıyor herhalde son haftalarda. İlk gebelikte ben de uyuyamazdim. Şimdi erken başladı bu durum. Gece uyuyamiyorum sabah da erkenden uyanıyorum. Gün içinde yorgunluk falan oluyor. Gece yatmadan birkaç saat önce magnezyum almaya dikkat ediyorum. Onla daha rahat uykuya geçtiğimi hissediyorum
Mavisanne16 zehracelikel1 ben de 30. Haftadayim gece uyutmuyor 3 4 oluyor saat gün içinde uyku arası yapıyorum düzenli yürüyüş yapınca daha rahat uyku oluyor magnezyum da etkili bu süreçte ve çay kahveden uzak durmak gerekiyor yatmaya yakın yoğurt süt tüketmek daha iyi geliyor
zehracelikel1 Mavisanne16 herkes yürüyüş yapın diyor ama ev işini yapmak bile beni o kadar yoruyor ki tüm gün ayaklarım ağrıyor ama havalar düzeldi az tempolu 15 dakika bile olsa yürüyüş yapmak istiyorum artık doğumu da kolaylaştırıyor diyorlar
cerensare zehracelikel1 az önce bi kadın doğum doktorunun videosuna denk geldim bebek doğduktan sonrada 2 3 saatte bir emzirmeye kalkıcak olan bir vücudu doğumdan 2 ay önce buna hazırlıyor vücut kendi kendine diyordu doğumdan önce 8 9 saat uyuyan bir anne bebek doğduktan sonra haliyle zorlanır diyordu bana çok mantıklı geldi ☺️
Songulblt cerensare evet bende böyle bişeyi okumuştum ılk gebelıgımde ama son aylarında dıyordu anne o tempoya alışsın diye de ben bu 2. gebelıgımın nerdeyse başından berı gecelerı uyumuyorum bu senenın gebelerinde mı bı problem var anlamıyorum herkes de aynı sıkayet
1ErkekkkAnnesi zehracelikel1 30+4 haftalığım bende 4 5 gündür çok ağırlaştım geceleri uyumak zorlaştı yatakta dönmek zorlaştı sırt bel ağrısı ve bacak arası ağrısı başladı bazen topuklarım bile ağrıyor ve geceleri tuvaletle aşk yaşıyorum magnezyumla destekleriyorum bir doktorun açıklamasını gördüm hamilelik süreci sonrasına hazırlık diyor yani bugün hamile kalıp yarın doğum yapsak vücut adapte olamaz diyor aslında çok muhteşem bir döngü Rabbimin herşeyi bir mucize gerçekten sağlıkla doğsunlar inşallah 🌸
Burcak61 zehracelikel1 bende uyuyamıyorum 30+2 gece sürekli kalkıyorum tuvalete zaten her yerim yastık ama rahat etmiyorum halen sıcak hissediyorum geceleri o yetmiyormuş gibi eşim yapışıyor bu gece 6 yaşındaki oğlumda gelmişti yatağa allahım bi daralttı basıyor beni
cerensare Songulblt ben daha 15 haftalık hamileyim bende uyuyamıyorum sıcak basması ayaklarım yanıyo sürekli tuvalete gidiyorum sürekli bi huzursuzum asla uyuyamıyorum havalardan da kaynaklı olabilir ya bilemedim 🤷🏻♀️
Biminikannesi zehracelikel1 35 haftalık olduk ve hayla devam ediyor bu sorunum ve şimdi daha şiddetlendi uyumayı özledim
Ozgemlym zehracelikel1 valla 23 haftalığız dön dur sabaha kadar kırk kere kalkıyorum. Uyku yok sonra sabaha karşı bi dalıyorum. Nasıl geçecek bakalım daha çok var sağlıkla gelsinler 🙏
Annekuzusu123 zehracelikel1 valla o durum hiç geçmiyor bende 35+2 günlük 3 saatlik anca uyuyorum diyebilirim dahası yok çünkü git gide ağrılar artıyor ve yatakta dönmek bile çok zor hale geliyor