Gebebebe Sh123 kız desen şaşırırdım çünkü herkes erkek dedii bakalım yanıltmaz inşallah bende erkek hissediyorum. Sağlıklı olsun tabii ne olursa ☺️
Sh123 Esanasckin çok zor bir durum sanırım ya umarım hayal kırıklığı yaşamazs Esanasckin yaşını ve son adet tarihini söylersen bi tahminde bulunabilirim 😍
deletedmom832 Gebebebe bizim ki de belli değil daha 15 haftamız bitecek 😪doktor tahmini olarak erkek dedi ben kız diyorum🤔 ctesi kontrolümüz var bakalım hayırlısı inşallah öğreniriz 🙄🙄
Gebebebe deletedmom832 o zman kızdır erkek çok erken gösteriyormuş çünkü hayırlısı olsun inşallah ☺️ Ama kızlar bile 16 haftada netleşiyor az kalmış
deletedmom832 Gebebebe 2,5 hafta önden gidiyor şuan doktor gelişimi ve yapısına göre erkeğe benzetti ama inşallah kızdır😍♥️ Öncelik sağlıkla gelsin tabi ama benimde gönlümden geçen kız ❤️ Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤰🏻
Sh123 Esanasckin kafanı karıştırmak istemem ama benim fazlasıyla inandığım bişey bu 🤷🏻♀️ Çin takvimi denen şey ve hamile kaldığın yaşın ile son adet tarihi doğru bakıldı ise erkek görünüyor
Oglanannesi11 Gebebebe o haftalarda kendiminkinin fotoğrafıyla kıyasladım erkek bebekleri hemen gelişiyor kız bebekler 2-3 aya kadar pek gelişmeyip et parçası tarzında kalıyor senin ki gelişmiş herseyi belli bence %100 erkek 😊😊😁 rabbim hayırlı evlat hayırlı Doğum nasip etsin inşallah
Gebebebe Oglanannesi11 doktorumuzda öyle dedii ne olur ne olmaz diye bir hafta daha bekleyelim dediii☺️ Aminn canım sanada hayırlı doğumlar♥️🙏