Glsm48 Babymom8 hiç bilmiyorum belki kusmadan dolayı besinsiz susuz kalma diye serum veriyordur . Hapı sen bi hatırlat derim direk kesiyormuş
Babymom8 Zynpgrkm doğum iznide sanki ne çok değil ki dalga geçiyorlar milletle özel sektörde hele hiç bişey
tkrk Babymom8 evet özel hastaneye gittim oysa ki ben kurumsal da çalışıyorum mesafeliyim ama bu doktorlar tam dayaklık gerçekten
yldzmtlu Shineswann 26 haftadan selam çalışmaya devam evet illa zorluğu oluyor ama şükür iş ortamı anlayışlı olunca zaman geçiyor artık yavaştan agirlasmaya başladık ne yazıkki ayaklarda ödem artmaya başladı az bir zaman kaldı bakalım hayirlisi
Shineswann yldzmtlu maşallah sizeeee😍 saçma bir soru olacak ama ayaklar şişince ya da işte karın şişince o ayakkabıyı giymek zorlaşıyor ya siz ugg tarzı birşey aldınız mı ya da ne yaptınız
Shineswann Kabiyra00 ben de hareketsizim spor yapsam hemen biryerlerimi incitiyorum bünye alışık değil😅
Shineswann zezze çok geçmiş olsunn okuyunca şaşırdım vücut acaba bebeği yabancı madde görüp alarm durumuna mı geçiyor bünye alışana kadar üç ay geçiyor demeleri ondan sebep belki de🥺
zezze Shineswann hic bilmiyorum hamilelik hastalık diyolar gercekten de öyleymis sürekli hsta gibiyim mide bulantısı gecse cok iyi olucak serum olmasa ben hayatta ayakta duramam cok kötü bi durum
Shineswann Glsm48 ben hiçbirşey hissetmiyorum 17+2 yüz halbuki🥺 doktorum suyunuz bol hissetmeyebilirsiniz normal dedi ama düz bile yatsam bişey hissetmiyorum
Glsm48 Shineswann doktora gittim dün hareketi hisseder miyim diye sordum , evet dedi minik tekmeler olabilir artık başlamıştır dedi .😇 ben yine de gazdan şüphelendim 😅 bazen de tekme gibi de 🤷🏻♀️
Iremsel_ Shineswann çok teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıcakla vakti zamanı geldiğince hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım rabbim herkeze bu güzelliği tattırsın inşallah 🥲🙏🏼🫠
Babymom8 Shineswann bugün kayınvalidem yemek getirdi kıyamam hamile olduğumuda bilmiyo üzüldü hastayım diye
Shineswann Rabiul öğretmenim genelde ayakta oluyorum ama evde yatarken şimdiden belim ağrıyor eve şu hamile yastığı sarılma yastığı aldınız mı düşünelim mi biz de
Rabiul Shineswann almayı çok istedim fakat almadım ev küçük hamilelikten sonra koyacak yer bulamam diye , normal yastık benim işimi gördü
Shineswann peroksizom amiiiinnn😍 doktorum bebek bile diyemem boş kese üzülme canlı değil diyince yas tutmadım atlattım şükür Rabbim isteyen herkeslere üzmeden versin inşallah
Shineswann tkrk hay Allah cidden bazı doktorlar insanı çileden çıkarıyor ne çok yalvaran dua eden insan var ikinci için ona mı soracakmışız
Shineswann Babymom8 ayyy o kadar paylaştım ki duygularınıza aynen katılıyorum ya muameleler hep aynı biz ama herkesin çocuğuna canım birtanem yavrum diye konuşuyoruz helal valla
Shineswann Zynpgrkm böyle düşünenler de çok sizin gibi yani evet bir yandan çalışma düzeniniz iyiyse ortam güzelse gayet de devam edilebilir sonrası uzun süre ev bir de kış olunca çok hadi çıkalım yürüyelim de olmaz
Zynpgrkm Shineswann Nazar oldu 37. Haftama kadar çalışmak istiyordum iki gündür dayanılmaz bir bel ağrısı yüzünden izne ayrılmak zorunda kaldım 35. Haftada elendim maalesef :(
Shineswann Babymom8 yaa senin bir an önce buraya kızlar artık şükür iyiyim toparladım yazmanı dört gözle bekliyorum 😍 benim doktorum da bulantı için hiç bulantım olmamasına rağmen önden vermişti prilam. İşe yarayabilir dene inşallah toparlarsın hemen