Glsm48 Shineswann bende lastikli pantolonlarla idare ediyorum şimdilik , elbise giyiyorum . Doktor kontrolüne giderken ne giyeceğimi şaşırıyorum ya çok günlük ev kıyafeti gibi duruyor yada elbisem var ultrasona olmuyor 🤦🏻♀️
Glsm48 Babymom8 kusma konusu çok zorlayıcı gerçekten , eşinizin bırakması büyük şans . Ben arkadaşlarla arabayla gidiyorum yolda zorlanmıyorum çok şükür
Babymom8 Glsm48 ne yersem çıkartıyorum bu 4. Günüm gerçekten cennet annelerin ayakları altın da daha bunda tüm gardım düştü
Iremsel_ Shineswann aktif olarak fotoğrafçılık yapıyorum evet zor evet zoelayacak da bi iş çünki oturmak diye bi ley yok ama şuan 21 haftalık olduk emin olun hareket hareketsizlikten daha az yoruyor insanı çok rahat geldim buraya kadar normal günlük hayatım nasılsa öyle devam ettim aşırı evhamlı biri değilim hamilelik beni daha da rahat biri yaptı yeri geldi ne yediğime içtiğime dikkat etmediğim de oldu yeri geldi oynayıp zıpladığımda önemli olan kendinizi hamileliğe değil hamileliğinizi kendi hayatınıza adapte edebilmek bence tabiki çok zor zamanlar geçiren gebeler oluyor onları da çok iyi anlıyorum çünkü bende ilk üç ayın 1 ayı malesef tamamen yatarak geçirdim bazı şeyleri salmak faydalı diye düşünüyorum çünki kimsenin bazı şeyler elinde değil olacağı varsa hamileliğinin sonuna kadar da yatsa olur diyor hocam ki çok iyi bir doktor bende aynı şeyi düşünüyorum
Shineswann Iremsel_ ne güzel geçiryorsunuz ben de özendim size keşke hamileliği hayatıma uydursam şöyle kaptırsam kendimi olağana unutsam aa hamileyim ben ya diye böyle olursa çok daha rahat geçer dediğiniz gibi
Glsm48 Shineswann iyi ki nöbet tutamaz raporu fikrini verdin , doktoruma mesaj attım yarın gel rapor verelim dedi 😇😇😇
Shineswann Glsm48 çok sevindimmm m😍🥰🥰 burda sizler de iyi ki varsınız hem konuştukça kendimi bu konuda yalnız hissetmiyorum hem de tüyolar alıyorum herkesten
Babymom8 Glsm48 ne zaman biticek acaba gerçekten kusarlen ağlıyorum midem boş kusamıyorum canım acıyo artık
Shineswann tkrk kanama önemli ama uzanın hep ayaklarınızı da uzatın 😔 evde de dinlenemiyorsunuz kötüymüş bir an önce geçsin kanama inşallahh
Shineswann Rabiul ne güzel tüyolar hepsini dikkate alacağım ben de o şekilde tayt alabilirim rahat olur ve Carrefour’da öyle tekli kahvaltılık ürünleri varsa alayım evimde yapıp çıkamıyorum erken oluyor acıkmıyorum mantıklıymış keşke muayene olduğu gün gitmeseydiniz hiç işe
Rabiul Shineswann maalesef bilmediğim için geri işe gidiyordum koştur koştur hemde … Masa başı çalışıyorsanız bir müddet sonra bel ve sırt ağrılarınız çoğalıyor eczaneden oturma simidi almıştım bitirmesede minimuma indirdi ağrıları
Shineswann Babymom8 en azından idarecilere aramızda kalsın ailem dahi bilmiyor ama halim de keyfi değil diyerek söyleyebilirsiniz yoksa günler zehir gibi geçiyor baksanıza🥺
Aysunays Shineswann 19. Haftadayım öğretmenim bugün okula başladım minibüsle gidiş geliş yapıyorum okulum çok uzak. Öğrencilerim ilkokul 3.sınıf. Eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Bir de 2.5 yaşında bir kızım var. Yemek çocuk temizlik vs çok yorucu geciyor. Ama napalım şükür buna da 😕
Shineswann Aysunays sizin hem 3. Sınıf hem bir evladınız var Allahım güç kuvvet dirayet versinnn güzel geçsin hamileliğiniz inşallah😍
Shineswann busbusv çok geçmiş olsun her şey çok güzel olucak inşallah sağlıkla büyüyecek 😍 yormamak lazım bol bol dinlenip ayakları uzatmak lazım güzelce
Shineswann Kabiyra00 temizliği bırakıyoruz hepberaber bebişlerden sonra toparlarız 😃 derler ya tarlada çalışan da doğuruyor diye tamam ama öyle olmuyor dinlenmek gerekiyor illa sıkıntı olmuştur
Kabiyra00 Shineswann valla nasıl doğurmuşlar hayret ediyorum. Bünye sürekli hareket halinde olduğundan alışkın demek ki, ben hareketsiz yaşantısı olan biriyim 😔 spora başlayacaktım sözde. İrade gosteremedim maalesrf 🥺
Shineswann Meyra19 ikinci çocuksa tecrübeli annesiniz maşallah tık tık halletmişsinizdir yapılacak edilecekleri ben sürekli internete oraya buraya bakıyorum😅 evet sonrasında çok ihtiyaç olacak dedi herkes ben de erkenden izne ayrılayım derken vazgeçtim şimdi sonrasını düşünüp
Shineswann peroksizom çoook iyi yapıyorsunuz bence tabi herkese söyleyip birşey olmayan da var ama biz söylesek bize olur ben herkese duyurmuştum ilkinde sonra kötü haber vermek zorunda kaldık
Glsm48 Shineswann benim geçen yıldan okula giderken giydiğim şık eşofman takımı var ama kışlık 😁 kışın o takıma sığabileceğimi hiç sanmıyorum
Iremsel_ Shineswann eminim yapabilirsiniz bu benim yapım gereği yapabildiğim bi şey belki de bilmiyorum ama ben çok sevdim bu halimi 🫠