sunbloom123 Kızlar selammm ilk gebeliğim biraz kilomda var göbek çevremde özellikle sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz acaba
busrayalcin44 sunbloom123 ben de çok kilo aldım 13+3 deyim şuan dün detaylı ultrason çekildi bebeğim çok hareketliydi benim merakımda acaba ne zaman hissederim hareketlerini 🥹
Myyfamily sunbloom123 ilkinde 22 haftalık iken ikincide 17 haftalık iken,ilkinde gebe kaldığımda 72 ikinciye gebe kaldığımda 74 kilo idim
yesimvera sunbloom123 benim fazla kilom yok 53 ile hamile kaldım I8+4 olduk ve 59 kilo oldum ama hala hissetmiyorum ve ilk gebeliğim artık hissetmek istiyorum
Aden_Umay İlk gebeliklerde genellikle 18. 22. Haftalarda hissediliyor hareketler ben 19 haftalıkken hissetmiştim ilk bebeğimi ikinciyi de hemen hemen aynı haftalarda hissettim
sunbloom123 busrayalcin44 ben 15+2 deyim sabırsızlanıyorum hissetmek için gerçekten bazen bişeler hissediyo gibi oluyorum ama şuan için gaz felan diyende oluyo emin olamıyorum 😔
emirmom sunbloom123 16 haftalık henüz hissetmiyorum kilolu da değilim kiloyla alakası yok bence İlkinde daha erken hissetmiştim o erkekti bu kız belki ondandir
1ErkekkkAnnesi sunbloom123 ilk bebeğimi 18. Haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım şuan 2. Gebeliğim 15. Haftadan beri net hissediyorum şükür
sunbloom123 1ErkekkkAnnesi evet ikinci gebelikte daha erken hissediliyomuş sağlıkla gelsin tüm bebişler 🙏🤗