busbusbus25 Gün aşırıda sperm kaliteside düşer. Normalde 2-3 günde bir idealdir bence, yumurtlama günlerinizde gün aşırı yapmak en doğrusu olur. İlişkiden sonra bacaklarınızı yukarıda tutun, yatağınızın başlığı varsa oraya dikin hatta bekleyin vsvs. Ama gerçekten en iyi tavsiye ne diyorsan kesinlikle düşünmeden yapmak bak cidden kafanı başka birşeyle yor o ay hamile kalırsın ben söyliyim😂😂. Biz 1,5 sene denedik neler yaptım yani 3 ay boyunca yumurtlamamı takip ettim, ilişkiden sonra hemen kalkmadım ayaklarımı diktim ettim vsvs ama nafile hiç olmadı. Sonra yumurtlama takibini de bıraktım bebek isteme düşüncesine de ara verdik o aydan sonra bide işe girdim ve 1,5 ay sonunda hamile kaldım.. Çok şaşırdım yani imkansız geliyordu mesela ama gerçektende kafandan çıkardığın zaman oluyormuş. Diğer türlü her gün düşünüyordum acaba bu ay oldumu, bu ay tuttumu, hamilemiyim diye içten içten kendimi bitiriyormuşum meğersem.. Dilerimki İnşAllah en kısa zamanda sizede nasip olur, isteyen herkese versin Rabbim❤️💗