canannurr Shineswann benim doktorum 3.aydan sonra gidebilirsin demişti ama ben cesaret edemedim o yüzden gitmedim
canannurr [silindi] ben hamile olmadan önce lazere gidiyordum baya da gittim belirli bölgelerimde çıkıyordu sadece. Şimdi de ağdaya başladım artık her yerimi ağda yaptırıyorum. Jilet asla yapmam tüyleri mahvediyor. Bu arada benim doktorum lazeri 3.aydan sonra yaptırabilirsin dedi ve baya da iyi doktor doçent hatta. Ama ben yine de cesaret edemedim ne olursa olsun belki ışığı zarar verir diye.
Gullu1094 [silindi] ben agdaya gidiyorum sürekli jiletle gerckten olcak gibi değil hemn ertesi gün çıkıyor ama agdada bir aydan bir aya aldiriyorsun en iyisi ağda gerctn jilet kalinlastiriyor anında çıkarıyor tuğ dökücü kullanmadım ama onlarda aynıdır belkide
balbocegii [silindi] bazı yerleri jiletle hallediyorum mecburen ağdada kullanıyorum bacak falan kol için lazere gittim ama eskisi gibi olmasada yine var
Ecisbicis [silindi] ben de gebeliğimden önce 2 yıl lazere gittim bitmişti neredeyse, şimdi çıkıyor ama ince ve az, epilasyon aletimle topluyorum çıkanları, sadece bikini bölgemin alt kısmına ağda yapıyorum, eskiye asla dönmedi
Eslemerlin Kızlar merhaba herkese gebelikte lazere gidebilirsiniz. Herhangi bir problem olmuyor bilginize
Ecisbicis Eslemerlin ışınlar bebeğe ulaşmıyor tabiki ama yine de vücuda lazer ışını girmesini doğru bulmuyorlar, herkesin kendi vicdanına kalmış
Nadiyecelik_1 [silindi] ben 4in1 vücut traş makinası aldım şuan daha gebeliğim 11+4 daha çok yeni ama kıllarda kalınlaşma ve çoğalma problemi yaşadımki hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce evde lazer yaptım yapıyordumda baya azalmıştı pcos problemi malum, şimdi bu dediğim makinayı aldım jilet gibi tam derinlemesine alamasada tamamiyle iş görüyor en azından banyoda jellerle jiletlerle uğraştırmıyor oturduğunuz yerde altınıza bi havlu serip cırt cırt işe yarıyor yani baya 😅😅
bilgemomy Ecisbicis hemde canın acıyor oda etkilenir ben yüzüm için iğneliye bile ara verdim zaten hormonlar çok yüksek faydası anlık olur süt hormonu falan yüksek
Nibozog [silindi] 5. Aya kadar evde kendim ağda yaptım sonrasında kuaföre gidiyorum sonuna kadar sa böyle devam edeceğim. Yoğun zamanlar olacak ve uzun süreli temizlik önemli bide tüylerle uğraşmayayım 😁
egeansea [silindi] Jilet tüyü kalınlaştırmaz. Ucunu sivrelttiği için o şekilde his verir. Ağdadan sonra yada uzamasına izin verince aynı hissiyatı verir Ben hiç ağda yaptırmadım. Kalınlaşma vs olmadı. Bıyığımı bile alırdım ağda alerjim var. İplede yapılınca ağlıyordum nerdeyse. Birkaç sene öncede lazer yaptım. Jileti rahatlıkla kullanabilirsin birşey olmaz yani
nevanur_srt [silindi] traş makinesiyle alıyorum eşimin 🫣jilet çok kalınlaştırıyor ama traş makinesi daha iyi geliyor bana tüylerim kalınlaşmıyor 🥹
tahamommy [silindi] hamilelikten önce lazere gidiyordum, şuan 37. Haftadayım ve sadece 3 kere ağdaya gittim. Lazerinde etkisi vardır tabi ama en temizi kesinlikle ağda
kedili1anne Jilet çoğaltmaz yada kalınlaştırmaz Bunlar deri altında olur Üstten tıraşlama bir şeyi değiştirmez Ama kökten almadığı için daha çabuk gelir Yani jiletten hiçbir zarar gelmez
bilgemomy [silindi] ebe eldiven ve jilet kullanıyorum , eldiven çok geç çıkarıyor ama zor geliyor jilet de ISANA markası aldım venüsden daha da memnunlar çoğu kişi bende sormuştum buradan onu kullanıyorum diğer jiletler mahvetti ya tahriş etti bu biraz daha iyi bence tavsiye ederim zor ya 33 haftalığım kişisel bakım zor istediğin gibi yapamayınca da morelinn bozuluyor birden doğuma giderim diye de korkuyorum her muayene hazırlıklıyım ama yine de