frdork Bebegimi göreceğim heyecanıyla doktoruma sormayı unutmuşum 🥹kanama 1 defa oldu bir daha olmadı devam etmediği halde progestan ilacı kullanmaya devam etmeme gerek var mı bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Ofluuu61 frdork banada bir kere kanamam oldu diye ve daha öncesinde bir düşüğüm car diye vermişti 2 ay kullanmıştım
3bebekliannee frdork Ofluuu61 ben ağızdan alıyordum yan etki yaptı bana baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali vs doktoruma söyledim ağızdan aldığın için oluyor fitil olarak kullan dedi o günden beri olmuyor şükür 🙏🏻
sunbloom123 frdork benimde bir defa az bii kanamam olmuştu ilk önce günde 3 defa almam sölendi fitil olarak kullandım sonra kanaman yoksa 1 defaya düşür 1 hafta veya 10 gün kadar kullan sonra gerek kalmayacak zaten dedi ama siz kaçıncı haftadasınız o da önemli
glsm- Bende ilk öğrendiğim günden beri düşük tehlikem var diye kullanmaya başladım şimdide servikal Serklaj ameliyatı olduğum için kullanıyorum.Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve 34.haftaya kadar kullanıcakmışım hemde ağızdan hap olarak alıyorum 🥹
Ofluuu61 frdork frdork rahatsız ediyormu seni kimi insanı kötü etkiliyormuş bana bişe yapmadı ama bide fitil olarakta alınıyomuş aynı ilaç galşba
glsm- frdork daha sonrasında da İnşaallah kullanmanıza gerek kalmayacak Allah’ın izniyle herşey yavrularımızı kucağımıza almak için 🥹
yesimvera 3bebekliannee benimde doktorum ağızdan alınca yan etkileri var dedi fitil olrk al hem öyle etkisi daha var demişti öylede oldu çok şükür şimdi I8+4 olduk
glsm- serapasil23 16+3 de 11 mm hunileşme vardı açılma yoktu hem acil hem önlem amaçlı dedi doktorum Hiç endişe etmeyin basit bi operasyon sonrasında güzelce dinlenin İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
yesimvera frdork benim de ilk haftalarda kesenin yanında kanama ve dedi bu düşü ğe sebep olabilir diye vermişti 2 ay kullandım bi zararı yok zaten ablamın dh önce 3 düşüğğ vrdı diye 7 ay kullandı kendi isteğiyle korktuğu için zaten tutunmasını sağlıyor bence kullanın
glsm- myangelson çok zorlandınız mı ben çok yan etki gördüm ama şimdi daha iyiyim Serklaj olmasa işime devam ederim gezerim evime bakarım ama maalesef sürekli yatış halindeyim
myangelson glsm- zor oldu tabi ama bir şekilde geçirdim çünkü ilk bebeğimi kaybetmiştim o yüzden bunda katlandım eşimden ayriydim 4-5 ay memlekette kaldım aileler baktı. Progestab ilk zamanlar yan etki yaptı sonra geçti