Minikcivciviimm Kızlaaar şimdiki hamişler ve doğum yapanlar Kırıkkale’de detaylı ultrasonu nerede, kimde yaptırdınız ve kaçıncı haftada yaptırdınız?????
Iaaou1 Minikcivciviimm ben yavuz Şimşek takipliyim detaylı ultrasonu da yine yavuz hocada yaptıracağım her anlamda mükemmel bir doktor öneririm
Iaaou1 Minikcivciviimm hayır yaşamda değil merkezde özel bi kliniği var 4.500 e yaptırdım kendisi zaten riskli gebelik uzmanı detaylı bakıyor
Iaaou1 Minikcivciviimm evet memnun kaldım ben sürekli takibimi hem özelde yavuz hocaya hem de nevin hocaya yaptırıyorum tıp fakültesinde .
Patiliannesi Minikcivciviimm belli bir süre gittim şuan gitmiyorum ama memnun kalmıştım detaylı bakıyor güzel bilgilendiriyor
Minikcivciviimm Patiliannesi bende 20.haftayim artık gideyim diyorum bebiş büyüdü biraz daha 4d imiş cihazı hemde eşimle birlikte girebiliriz onuda sürece dahil etmek istiyorum ihtisasa gidiyorum normalde Hatice hanıma ama malum babalar giremiyor orada
Patiliannesi Minikcivciviimm bende 22 haftalıkken gitmiştim eşimle çok şakacı ilgili bir doktor tavsiye ederim
happymommmfy Ben yaşama berk uygura gidiyorum suan memnunuö 6 haftalığım başka nereyi önerirsiniz devlette yapmak istemiyorum çünkü beni korkutuyor devlet
Minikcivciviimm happymommmfy bende kirikkalede yapmayacagim Ankaraya gideceğim doğuma Bilkenti düşünüyorum herkes cok övdü orayı
Minikcivciviimm happymommmfy bir şey sorucam canım sana kac kere aradim ama asla acmiyolar telefonu yaşamda muane ücreti ne kadar ?
Minikcivciviimm Patiliannesi aaa süper artık gideyim bende ya detayliya Ankara’da gidicem ama ondan sonra giderim herkes çok övdü Tekin hocayı