staRmama Gokturkmom_ ilkinde 8 Hazirandı 23 mayısta doğdu zorunlu sezaryen oldum. İkincisi de mart sonu gibi olacak
Biminikannesi Gokturkmom_ 35+2 dr 29 Eylül dedi ama kızım Eylül olduğu için bunu ekin istedim 2 Ekim anlaştık tabiki miniğim erken gelmezse 🤦🏻♀️🥳
Akbs Nrslbkc 25 Şubat canım benimde tahmini doğum tarihi 2 Aralık en başından beri ama bakalım nasıl olacak
Kitabmikurdu penbe_karisi haftalarımız aynı bende 14+1 im sezeryan olacam inşallah sizin cinisyet belli oldu mu
1tosbikannesi Gokturkmom_ tahmini 29 eylül ama o zamana kadar bekleyeceğini sanmıyorum pek minik kızımın ama tabi belli de olmaz 🌸
mrym32 İlkinde tahmini doğum tarihi 24 Eylül du 17 Eylül de doğdu bebişim şimdi de tahmini doğum tarihi 6 Şubat vajinal doğum olduğu için ne zaman doğarsa Ocak sonu doğar gibi hissediyorum
Kitabmikurdu penbe_karisi ayy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı tarihmişiz ya acaba aynımıdır 😅sizin cinsiyet ne benim bir kızım var bu da erkek olsun isterim sağlıkla tabiki bakalım heyecanla bekliyorum ❤️
mehmetsaki Gokturkmom_ sezeryan olacak benimki de daha gün almaya gitmedim 27 haftalık şuan ama tahmini olarak kasımın ortası felandır