balarisi06 Adetim gecikti 3 gün ve sanırım ondan bir kaç gün daha öncesinden baslamis olup hala geçmeyen migren ataklarim var bulantıyi söylememe gerek yok sanırım için dışıma çıktı öğürmekten ama kusamiyorum çok kötü durumdayım acaba adet olamadım diye mi migren geçmiyor 😖 ara ara kasık ağrım var idrarim koyu çok su içiyorum ama baya gözle görünür koyulukta. Bel ağrım var Gebelik testi negatif. Nolur bişey söyleyin acile mı gideyim napayım kime danissam bilemedim yardımmmmmm.... Parol içtim bir tane ama fayda etmez biliyorum 😖
nnesliiihann balarisi06 doktora gidin gunlerdir niye bu agriyi cekiyosunuz ki tedavinizi olun rahatlayin migrenin dayanilmaz oldugunu bilirim
nnesliiihann balarisi06 gerekirse idrar tahlili verirsiniz kantahlili verirsiniz ama hastaneye bi an once gidin
Kubulik Normal zmsnda kustugunuzda migren ağrınızda iyileşme oluyorsa sü anda da öğürme refleksiyle geçebilir diye bi yerde bisi gormustum .Bende migren hastasiyim hamileligimin ilk 3-4 ayı migrenden öldüm diyebilirim hastaneye gittiğimde serum ve bulantı ilacı taktılar rahatlamıştım bence bi dr gidin