Deletedmom_290 Hamide_1 devlet malesf kı öyle sısteme gırmıyorlar doktorlar bakmıyor aslında çoğunda Makıne var ama rısklı hasta denılıyor bu sıstemı degıstırmeleru lazm çoğu ınsan mecbur özele gıtmek zorunda kalıyor
bebiveben Deletedmom_290 ben bide bütün eşyalarını aldım yıkadım ütüledim yerleştirdim. Psikolojik kıza hazırlandım. Süpriz olursa yıkılırım 😂 tabi sağlıklı olması daha önemli de
Deletedmom_290 bebiveben bende ılk dönem ortak renk aldım hep bej falan ama bırtane cıleklı takım almıştım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ onu gıydıremıcem sanırım Sımdıde hala almaya devam edıyorum ama Bılerek bej renklerı alıyorum ayıcıklı falan kız erkek kullanır Dıye
Hamide_1 Deletedmom_290 bizede ilk kız dediler erkek dediler çıkıntı göründü gibi kordon değilse dediler bakalım ayrıntılıda ne çıkacak
Deletedmom_290 Hamide_1 makınler eskı olunca anlamıyorlar en son doktorum erkek ama %100 deıl dedı sonra perınatolojı baya uzun baktı o bana gosterdı yanı popo altından cekıp zumladı Ordanda göbek bağı deıldır heralde 😀😀😀😀
bebiveben Deletedmom_290 çok mantıklı davranmışsın valla. Ben kız bebeklere bayıldığım için öğrendiğim gibi başladım. Bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar bütün bebişler 🤲🏻
Deletedmom_290 bebiveben olsun ya çabuk büyüyorlar zaten 3 ay yenı alanlar gıyılcek sonra 3-6 6-9 aylık kıyafetler alınacak zaten Benım kışa denk gelıyor ben yıne gıydırırım 😀