bebiveben 30+5 hafta hamileyim. Sağ kaburga altımdan bazen öyle hızlı geçiyor ki derim yırtılacak zannediyorum. Böyle sanki dirsek dayar gibi ya da ayak topuğu baya çıkıntı hissediyorum. Böyle hisseden var mı ?
GmtpeeN bebiveben kucağına alınca hepsini unutuyorsun ama onlar büyüdükçe hamileliğini özlüyorsun tadını çıkar
Burcussuss bebiveben hissetmez olur muyuz 32+4 benimki özellikle sol kasığımı yer etti topuğuyla, ay Allah’ım bir yatıp dinleneyim diyorum haka dansı yapıyor içeride 😂
Ehjfjsjs bebiveben maşallah canım ne kadar güzel canımız acıyor ama bu daha gelmiyor bu günler :) kaç kg şuan biliyor musnz peki
bebiveben Zge12 çok mutlu oluyorum görünce ama can yakmaya başladı biraz 😊 iyi olsun da katlanılıyor değil mi ? 💕
Zge12 bebiveben evet canım güçlendikçe canınıda yakıyor insanın ama iyi olsunlar o yeter emin ol insan hamileliğini özlüyor ☺️ bu benim ikinci gebeliğim bu ayın sonunda olucak doğumum nasipse kafası kanala inmeye başlamış çok baskı yapıyo aşağı kısımda
bebiveben Zge12 ayyy sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim. Benim ilk hamileliğim biraz heyecanlıyım o yüzden. Neyim normal neyin anormal olduğunu bilemiyorum haliyle. 🥹 Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuştursun inşallah 🤲🏻
Zge12 bebiveben amin kuzum Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️🤲🏻 çok güzel heyecanlar bunlar ☺️
bebiveben GmtpeeN ya şükür tabi Allah aratmadı. Ama benim hamileliğim yaz zamanına denk geldi ve nefret ettim bazen oturup ağladığımı bilirim. Artık hamile kalan ve doğuran her kadına saygım sonsuz 😂 çok zormuş
GmtpeeN bebiveben benim ilk cocugum eylül de dogdu serindi hava ama sanki ben 50 dereceydim sucuk gibi terliyodum nasip olursa ikinci kasımda doğacak anne olmak başlıca zor zaten baştan sona her yeni birsey bi öncekini aratiyo gerçekten ynede cok şükür sağlıklı olsunlarda
bebiveben Burcussuss aynı benimki de öyle biliyor musun ama benim bebiş sağ tarafta sağolsun sabahları bağırmalarla uyandırıyor 😂 çok tatlılar ama o geçişleri falan. Analık delilik ya canın acısa da o hareketlere seviniyorsun 😻🐣
Burcussuss bebiveben aynen öyle bir 2 saat hareket etmesin dua ediyorum lütfen hareket et diye, daha da sert vuracakmış ilerleyen aylarda bir de benim derim çok ince poposunu dayıyor resmen hissediyorum dokununca popişini😂😂😂
bebiveben Burcussuss bu ben hareket etmeyince asla rahat bırakmayıp parmaklıyorum karnımı 😂 onların popişini yerim ya bende çok hissediyorum öyle dayanma hareketini 😻
Burcussuss bebiveben vallahi ben de hareket etmeyince bi oynuyorum hadi hareket et diye eşim de bana kızıyor bari çocuğu rahat bırak diye hamileliğin şanındandır bacım😂😂
bebiveben Burcussuss eşlerin hepsi aynı profil galiba. Benim adam da bırak çocuğu uyusun da büyüsün diyor 😂 ne anlar onlar ya içimiz rahat etmiyor ne yapalım bir bağ kuruyoruz değil mi ama 🐣
bebiveben GmtpeeN evet çok zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebişler iyi olsun gerisi önemli değil 🌸
bebiveben Ehjfjsjs evet canım aslında tadını çıkarmak lazım :) tam 30 da gittim 1.570 kg geldi doktor haftasına uyumlu dedi çok şükür
bebiveben Ehjfjsjs canım ben şimdi de araştırdım da benim bebekle kıyaslayınca 20. Haftada 300-350 gramdır bebeklerin ağırlığı. Emin misin doktorun 1450 dediğine ?