Deletedmom_290 1aydır gece uyuyamıyorum nedense saat -4-5 kere kadar uykusuz kalıyorum ozellıkle akşam saatleri ağrı oluyor
EsoMom_ Deletedmom_290 ayyy bende öyleyim bacımmmm ne gece uyku uyuyabiliyorum ne de sabah uyuyabiliyorum uyumakta sürekli kalkıyoruz kaç haftalıksın :)
busraaa570 Deletedmom_290 36. Haftam bitiyor buralardan bildiriyorum yarım saat deliksiz uyuyabilsem kâr 🙃 hiç uyuyamıyorum dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum
Deletedmom_290 EsoMom_ 24. Hafta oldu uyku duzenım bozuldu pıskolojık olarakta uykusuz kalmak ıyı gelmıyor
EsoMom_ Deletedmom_290 kime iyi geliypr ki ya zaten gergin asabi oluyoruz gereksiz yere yani uykumu alamadığımızdan hep
Deletedmom_290 busraaa570 bende yatamıyorum sırtıma bıçak saplanıyor 24 haftam boyunca ılk defa sabah sırt üstü uyandım ve ole uyumuşum ıstemszızce hep sol tarafa yatıyorum çocuktan
busraaa570 Deletedmom_290 evet hep bir tarafa dönüp yatmaktan o taraf uyuşuyor gün içinde de hep agresif depresif oluyorum uykusuzluktan inşallah hızlı geçer şu süreç