Kubar Arkadaşlar meraba. Ben senede en fazla 2 defa adet oluyorum, en son ne zaman adet olduğumu asla hatırlamıyorum. Dün hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerim 14321,07 Böyle çıktı. Kaç haftalık hamileyim tahmini olan var mı bilgisi olan 🥺🥺
ipekmom_ Kubar son adet tarihiniz nedir ona göre belli olur kaç hafta olduğu canım, hcg değeri ile değerlendirilmez. Son âdet tarihinizin ilk günü baz alınır. Hayırlı olsun 🌸
Seyda-06 Kubar kaç hafta ile uyumlu olduğunu ultrasonda bilinir. Muhtemel 7.haftanın içinde olabilirsin direk gitsen ultrasonda görürler
Kubar Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için ama ben adet olmuyorum ki kızlar nasıl olcak hesaplama işi ultrasonda adet tarihim olmadan da anlaşılır mı
nurssmom Kubar tabiki anlaşılır ölçümleriyle ortalama birşey çıkar ama 10-12 haftadan sonra net bir tarih oluşur bebeğin gelişimine göre doğum tarihi hesaplanır hiç sorun etmeyin
nurssmom Kubar ne demek rica ederim sağlıkla kavuşun. Çok merak ettim açıkçası dr.dan sonra bilgilendirirseniz sevinirim belli mi olur belki cinsiyet bile bellidir 🥰
Kubar Bebissever Ben ilk adet görmeye başladığımdan beri hep 9 ayda bir 10 ayda bir oluyordum. Evlenince 6 ayda bir gibi olmaya başladım ilk çocuğumda glifor ve bir kaç ilaç kullanarak hamile kaldım diğer hamileliklerimde kendi kendime hamile kaldım. Ben de anlamadım açıkçası bekarken hep korkardım adet olmuyorum hiç çocuğum olmayacak olsa bile çok zor olur diyodum. mesela en son ne zaman adet olduğumu asla hatırlamıyorum düğün vardı o düğünden önce olmuştum diye düşününce neredeyse 5 aydan fazla olmuş adet olmayalı
Kubar nurssmom amin hepimiz inşallah. tamam haber vereceğim mutlaka az önce bi soru gördüm betası 13 lerdeymiş 5 haftalığım yazmış benim ki 14 lerde herhalde ben de 6 haftalık felanımdır 🥺🥺🥺
nurssmom Kubar yok o çok değişken hamileliğin ileri dönemlerinde zaten durmaya başlıyor yükselişi. Çok merak ettim valla sizi düşünemiyorum😂
aycicek_ Kubar yok canım o yanlış bir kıyaslama. Sen doktora git kesenin bıyutuna göre hesaplıyıorlar hiç mersl etme.
aycicek_ Kubar birde maşallah diyelim demek ki senin 2 3 defa anca yumurtlaman oluyor. Demek ki hamile olmasan adet olacaktın ama Allaj böyle nasip etmiş ne güzel bu kadar az yunurtlamaya kendiliğinden hamile kalmışsın bu çok güzel bir şey. Allaj sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Allah ol deyince oluyor işte bizşm yaptığımız streslee hep boşa
NNSKA Kubar canım 5-6 hafta ile uyumlu beta ama tabiki bebeğin ölçümlerine doktorun bakması lazım yani doktora gidince kesede görükür ve kalp atışını bile duyabilirsin beta değerine göre sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️♥️