Arsmngmz Mrvee33 ocean omega 3 1200 mg kullanıyorum yıllardır ben cok memnunum hiç bırakmadımmmm cok faydalı doktoruma bile sormadım. Eczanede calıstım 7 yıl ordan biliyorum canım. Eczaneede 87.5 ben internnetm alıyorum akakçeden 50 tl ye aynısı
Melikeumut Merhaba Ocean omega 3 yada imom omega 3 alabilirsin. Eczanede çalışıyorum onların içersindeki omega 3 daha fazla hemde fiyat olarak daha uygun. Siz başka vitamin kullanmıyormusunuz? Ve kaçıncı haftadasınız?
zuzulice Melikeumut canim impm kullanıyodum bu sefer doktorum Genesis max omega 3 verdi hangisi daha iyi ki
Ruzgar_1405 Melikeumut Bana da devletteki doktorum İmom u önerdi. Eczane günde 1 kullanmanı söyledi ama özeldeki doktorum 2-3 günde 1 alsan yeterli günlük alma dedi. Sence nasıl kullanmalıyım?
Hopymomzehra Doktorumdan istedim vermedi bana doğru bulmuyormuş falan dedi balığın kendisini ye diyor napacam ben sizce bisey kullanıyimmi
Arsmngmz Hopymomzehra Kullan canım ben hiç bırakmadım gebelikte cok faydalı son ay bırakıcaz sadece kanı sulandırdıgı için
Sema4107 İnnate diye bir karışık vitamin mineral ilacı var içerisinde omega 3 de var doktorum bana bunu önerdi dekavit yerine bunu al ayrıca balık yağı da almazsın dedi
Deletedmom344 Nazkayra Bence en iyilerden biri krilom. Ben gebe değilim fakat gebelik öncesi kullanıyorum ve içeriğindeki balık yağı oranı çok fazla.
Nazkayra Deletedmom344 kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Zaten çok güvendiğim bir doktor tavsiyesi üzerine başlamıştım 😊
Mrvee33 Burcumom sağol canım ya fiyat önemli değil iyisi olsun hersey bebisler için ilgilendiginiz için teşekkürler 😊
Burcumom Mrvee33 rica ederim bende balık tüketemiyordum doktorum o yüzden omega 3 ü en iyi bu karşılar demişti.
Arsmngmz Burcumom biz bıraktırırdık hastalarımıza kan sulandırıcı etkisi var dogumda cok kanama olmasın diye