Busraaaakkk Zs3450 Ben ovülasyon testim olan İnnovita ile regle 2 gün hala öğrenmiştim canım ama iyisi dersen predictor da en hassas test
Zs3450 Busraaaakkk Trendyolda toplu satılıyor alsam mı acaba prodoctor uyguna geliyor sürekli kan veremıyor insan
Zs3450 Busraaaakkk belirtileriniz neydi peki ilk olacak Benım olursa o yüzden pek bi fikrim yok açıkçası yoğun bel ve sol kasıkta reglin ilk günü gıbı bır ağrı var
anonimhesapp Busraaaakkk ovulasyon testi kullanmış mıydınız ? Kaçıncı gün pozitif çıkardı ve kaç betayı algıladı acaba ? Çatlamanın 11. Günü innovita yaptım negatif sizce değişebilir mi ?
Busraaaakkk Zs3450 1 hafta öncesinden inanılmaz bi halsizlik, çok sık tuvalete çıkma. Ama bunlardan hiç şüphelenmedim. Acaba hamilemiyim diye düşündüren şey kasıklarımdan birden bacağıma doğru elektrik çarpması gibi ağrı oldu.
Busraaaakkk anonimhesapp Evett İnnovita kullandım pik öncesi ve pik gününü değerlendirip diğer günü boş geçtim ve diğer gün değerlendirdim. Yumurtlamadan 14 gün sonra reglime 2 gün kala testte pozitif gördüm akşamında da 147 değer ile gebeliğimi öğrendim ❤️
Zs3450 Busraaaakkk bende çalıştığım için pek halsizliğimi fark edemiyorum ama normalde regl günü yaşadığım belırtılerı erkenden yaşamam düşündürdü
Busraaaakkk Zs3450 Regl belirtileri ile alakası yok bence, mesela hiç regl olacak gibi hissetmiyordum. Normalde çok afedersin ishal olurum 1 hafta öncesinden ama o ay hiç olmadım.
Zs3450 Busraaaakkk hm anladım pazartesi test yapacağım bakalım ilk deneme o yüzden pek sorun etmıyorum ama işte heyecan yaşıyor insan 🤭