Annekuzusu123 Baharln son 23 gün Allah izin verirse 🙏🏻hem korkuyorum hemde ağrılarım bitecek diye düşünüyorum kavuşmayı hayal ediyorum benimki sezeryan birazda panikatağım varya düşündükçe biraz tedirgin oluyorum
Baharln Annekuzusu123 benimde sezeryan canım illaki stres oluyorum düşününce ama inşallah sağlıkla atlatacağız iyi düşünelim ❤️
Annekuzusu123 Baharln inşallah canım bide arkanda bi evlat bırakınca daha zor düşündükçe korkup strese de giriyorum ama ağrılarım arttıkça da zaman hemen geçsin diyorum
Zeynoo16 Baharln yok normal doğum normal doğum sadece sancı var doğumdan sonrası o kadar kolay ki sezeryan beni korkutuyor ya senin canım
Papatyaaam1 Baharln aynıyızzzzzzz bende Allah’ın ıznıyle kızıma kavuşucam ama benim anlamadığım bısey var benım suan 1 hafta önde gıdıyor usg ye göre gelısımı acaba 1 hafta erken mi doğum yaparım
Baharln Papatyaaam1 kuzum benim de bir hafta önde normalde son adet tarihim 11 Mart ama doktorum 4 marta çekti birebir aynıyız
Papatyaaam1 Baharln su 95 olanlarla bı grup kursak mııı ki doğum surecınden doğuma kadar bırlıkte ılerlerız
Baharln Annekuzusu123 al benden de o kadar canım ayaklarım şimdiden şişti öyle tuzlu çok yemem bi de, belimin ağrısından duramıyorum dk başı idrar sorunu var bi de sağ Salim doğursaydık