hayal_tanem Transferin 10. Günü beta 1.20 çıktı yine olmadı🥲 5. Gün embriyoları çift transfer olsa çıkardı diye düşünüyorum
YyyyYasemin hayal_tanem canım belki geç döllenme felandır hemen kötü düşünme Allah büyüktür Rabbim kucağınızı tez vakitte doldursun hayırlı evlatla inşallah ❤️
020525 hayal_tanem olsa çıkardı. 10 gün erken değil. Rabbim hayırlısını nasip etsin kucağını doldursun inşallah.
Dadas hayal_tanem “Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek. Seni hoşnut kılacak.” (Duha Suresi,5) Teselli cümlesi düşünürken bu ayet geldi aklıma… 🌸 Bir gün sende anne oluyorum diyeceksin inşallah 🤲🌸
hayal_tanem 4 kez ilaç tedavisi 2 kez aşılama bu kez tüp bebek yaptırdık hiç gebelik oluşmadı 3 yıldır istiyoruz😞
hayal_tanem YyyyYasemin Amin isteyen bekleyen herkese inşallah 💕 Ama 1.20 den yükseleceğini düşünmüyorum çok düşüm aşılama sonuçlarında da 1.20 çıkmıştı genelde 1.20 çıkıyor sonucum
YyyyYasemin hayal_tanem Rabbim büyüktür illaki sizede tattıracaktır bu duyguyu nice insanlar var tüp bebek olması diyip bırakıp aşılama olmadı diye bırakıp sonra doğal yolla hamile kalan çok insan var Rabbim sizede bi mucize yaşatsın❤️
hayal_tanem YyyyYasemin Haklısınız nasibimizin vakti gelmemiş demek ki. Amin teşekkür ederim desteğiniz için💕