ask7_ Kızlar migde yanmam oluyor ve asermemde limonlu tuzlu sade soda aseriyorum kokteyl tarzi fakat limon tuz ve sade soda birleşimi bebeğime zarar veriri mi bilginiz var mı zararlı mı acaba ? Migde yanmamasınq da çok iyi geliyor 14 haftalik gebeyim
H-a-t-i-c-e ask7_ bir zararı olacağını düşünmüyorum sadece tuz fazla tüketimi ödeme sebebiyet verebilir
Zelis_ozdrgn ask7_ daha fazla yakıyor benim mide yanmamı limon tuz ve yiyip içince midem daha çok yanıyor
beyzanuruzumcu8087 ask7_ bende soda falan içtim Allah’a şükür bsy olmadi ama arada yap herssyin fazlası zarar genede mide yanması da varsa süt için anında göturuyor canim
Catperson ask7_ bebeğe zarar vermez, maden suyunu öneriyordu benim doktorum hatta. Sadece bende aşırı ödem sorunu olduğu için tuza dikkat etmemi istemişti. Soda dediğiniz maden suyu ise eğer😅
Burcussuss Zelis_ozdrgn evet daha çok kabartıyor gibi geliyor banada şifa niyetine bir tane içiyorum günde fakat midemin Asitini daha çok coşturuyor
Seyda-06 ask7_ biz ona çörçil deriz hazırları çıkmış şimdi ama evde yapılanın yerini tutmaz bence ben bulantı için içtim çok zararı olmadı içinde yenmesi yasak birşey yok tuzunu çok atma ödem yapmasın
Ofluuu61 @“ask7_”#p37864994rennie diye bi ilaç var şurup bana ebe önerdi aldım rahatladım son ayımdayım bebem o kadar mideme baskı yapıyorduki ağzımdan çıkacak gibi sanki midem alev elev yanıyordu geğiriyordum bşde sürekli rennie beni baya rahatlattı