Deletedmom_808 Ddm28 aaa ayrıldığından haberim yoktu iyi bi doktordu şu an Aslı karakaşlı ya gidiyorum ama kararsızım
Ddm28 Deletedmom_808 Gülşah hoca devam ediyor mu onu bilmiyorum ama o da çok iyi Bir doktordu dikişlerimi almıştı çok tatlı dilli ve kibardı ☺️
Deletedmom_808 Ddm28 evet bi kere gitmiştim çok tatlı gerçekten devam ediyomu bilmiyorum eşi devam ediyor ama 😊
kayrasu Shineswann şuan için bilkent detaylı ultrAslan dan sonra gazı hastanesine gıtcem bilkent doktorlarından memnun değilim Gâzi üniversitesi hastanesinde takıplerıme devam edıp orda doğum yapmayı düşünüyorum
Shineswann kayrasu evet gaziyi çok duydum hatta oranın özel muayene olarak da randevu alınabildiğini duydum
songulyvz7 merm yani kadına suç bulmuyorum tabi işine saygım var ama böyle üzücü bir olay yaşayınca birdaha gitmek istemedim ahmet coşkanı çok öven oldu çevremde
merm songulyvz7 Bendr onun icin gittim.İsinde dikkatli biri aslinda profosyonellogini begendim.Ama iste kisisel benim biraz☺️
songulyvz7 merm doğrudur tabi şuan ben hamileliğimi yeni öğrendim 5 buçuk ay önce kürtaj olmuştum zaten sürpriz olunca direk düşünmeden Ahmet beye gittim 1 kere pazartesi tekrar gidicem
Mavispembis1_ Tazeanne0134 Tazeanne0134 İstanbul’dan sonra zor gelmiştir 😂 ben yeni stadyumun orada oturdum hep
anonim51 mom_51 bende ona mı gitsem acaba Kaddafi bey yoğun olduğu için bı şekilde sıkıntı yoksa gönderiyor ilacını iğnesini yapıp
mom_51 anonim51 bide o doktoru dene kuzum. Duyduğuma göre çok ilgiliymiş. En ufak ayrıntısına kadar anlatıyormuş. Aslında işin piri samet bey ama o 2 ayda bir anca açıyor randavusunu. Son zamanlarda biraz agrasif bir doktora dönüşmüş ama